1
Artikel

Vind de beste babyfoon voor jou


Babyfoons en thermometers

Aan het uitzoeken welke babyfoon de beste voor jou is? Hier is een overzicht van de soorten babyfoons die verkrijgbaar zijn en voor wie ze het meest geschikt zijn.

Babyfoons

Er zijn drie belangrijke opties om te overwegen als je op zoek bent naar de babyfoon die het beste bij je past.

 

  • Slimme babyfoon Luisteren en terugpraten overal waar je bent, via elk slim apparaat
  • Beeldbabyfoon – Luisteren en een kijkje nemen via een scherm met hoge resolutie, dag of nacht
  • Audiobabyfoon – Luisteren en terugpraten via een besloten en beveiligde verbinding

 

Vind een babyfoon die bij je levensstijl past

De beste babyfoon voor jou is de babyfoon die bij jouw behoeften past. Het gaat hier dus niet om een goede of foute keuze. Hieronder vind je meer informatie over hoe elke babyfoon al dan niet bij je levensstijl past.

 

Slimme babyfoon

Ben je een moeder of vader die gek is op gadgets? Of wil je gewoon even een kijkje kunnen nemen, waar je ook bent? Een slimme babyfoon geeft je thuis en elders gemoedsrust omdat je via elke smartphone mee kunt luisteren en kijken. Deze optie is ook het meest veelzijdig: kies de frequentie waarmee je updates wenst, laat meerdere verzorgers je kindje veilig in de gaten houden via andere smartphones, maak foto's en houd de temperatuur en luchtvochtigheid in de kamer bij.

 

De slimme babyfoon van Philips Avent maakt verbinding met de uGrow app. Je app slaat alle geregistreerde klimaatgegevens van de kamer op en maakt je bewust van de impact ervan op het slaappatroon van je kindje. 

 

Beste babyfoon voor: ouders die het fijn vinden om van alles op de hoogte te blijven en zich dicht bij hun baby willen voelen, waar ze ook zijn.

 

Beeldbabyfoon

Een beeldbabyfoon is ook een manier om een kijkje te nemen en te luisteren zonder je kindje te storen. Gebruik de camera (babyunit) en het videoscherm (ouderunit) via een besloten en beveiligde verbinding om te zien of het echt tijd is voor de volgende voeding of dat er sprake is van vals alarm. Net als bij de slimme babyfoon is het ook mogelijk de temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten te houden, te luisteren en terug te praten, en slaapliedjes af te spelen.

 

Beste babyfoon voor: ouders die regelmatig een kijkje willen nemen

 

Audiobabyfoon

Een audiobabyfoon, je raadt het al, biedt alleen geluid. Laat je geruststellen door te luisteren naar de geluidjes en bewegingen die je baby maakt, speel slaapliedjes af en praat terug. Met onze audiobabyfoon kun je de gevoeligheid van de microfoon aanpassen, zodat je alleen bepaalde geluidsniveaus hoort. Je kunt slaapliedjes afspelen en er gerust op zijn dat je het zult horen als je baby je nodig heeft.

 

Beste babyfoon voor: ouders die ‘less is more’ vinden of liever via geluid dan beelden op de hoogte blijven.

 

Welke babyfoon je ook kiest, een extra paar ogen of oren  via een besloten en beveiligde verbinding, geeft je gemoedsrust en de gelegenheid om je te ontspannen terwijl je baby heerlijk slaapt.

 

Wil je meer over onze babyfoons weten? Klik hier en bekijk het assortiment.

Lees meer over dit onderwerp

Download de Zwangerschap+ app

Zwangerschap+ app

 

Download nu gratis 's werelds beste zwangerschap app. Zwangerschap+ is speciaal ontworpen om de voorgang in alle fases van de zwangerschap te volgen. Inclusief handige tips, persoonlijk dagboek en uitgebreid advies. Nu gratis te downloaden in de iOS en Android appstore.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Philips Avent

Ouderschap. Er is geen handleiding voor, maar er is wel ondersteuning


Wil je gratis, persoonlijk advies en kortingen direct in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!