• Geniet thuis van echte Italiaanse espresso

  compact en stijlvol 'bean to cup'-systeem

  € 719,99 * * Aanbevolen verkoopprijs
 • Geniet thuis van echte Italiaanse espresso

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Geniet thuis van echte Italiaanse espresso

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Geniet thuis van echte Italiaanse espresso

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Geniet thuis van echte Italiaanse espresso

  de perfecte synthese tussen compactheid, prestaties, design en eersteklas materialen

  Alle specificaties bekijken

  Accessoires voor dit product

  Alle accessoires bekijken
  * Aanbevolen verkoopprijs

  Productkenmerken

  • Uw favoriete koffie-instellingen opslaan

   Dankzij onze innovatieve geheugenfunctie met instelbare hoeveelheid, sterkte en temperatuur krijgt u altijd een perfecte kop koffie die speciaal volgens uw persoonlijke voorkeur wordt gezet. Geniet van een uitstekende kop koffie in uw favoriete mok met slechts één druk op de knop.

  • Kies voor verschillende koffiesmaken met onze verstelbare molens

   Verschillende koffiemelanges vragen om verschillende maalinstellingen. De malingskorreligheid van deze espressomachine kan in 5 instellingen worden ingesteld, van de fijnste instelling voor een volle espresso tot de grofste voor een lichtere koffie.

  • Eenvoudig schoonmaken dankzij afneembaar zetsysteem

   Het zetsysteem – een Saeco-uitvinding- vormt het hart van onze machines en verzorgt het automatische proces. Het zetsysteem is (afhankelijk van het model), gemakkelijk toegankelijk vanaf de voor- of zijkant. Het kan eenvoudig worden verwijderd voor reiniging onder de kraan voor een optimale hygiëne.

  • Geavanceerd ontwerp met roestvrijstalen afwerking

   Het geavanceerde ontwerp van uw Saeco-espressomachine wordt gecomplimenteerd door de roestvrijstalen afwerking. Het roestvrij staal geeft een hoogwaardige uitstraling en maakt de Saeco de blikvanger in uw keuken, maar zorgt er ook voor dat uw machine langer meegaat.

  • Koffie zonder verbrande smaak dankzij 100% keramische molens

   Deze espressomachine is voorzien van 100% keramische molens. Saeco gebruikt keramische molens vanwege hun consequente maling zonder de koffieboon voor een onberispelijke espresso te oververhitten. Keramiek zorgt voor duurzame prestaties en een totaal stille werking.

  • Koffie zonder wachten dankzij de snel opwarmende boiler

   De snelle boilertechnologie van Saeco zorgt ervoor dat uw machine altijd klaar voor gebruik is. U hoeft niet meer te wachten na het bereiden van elke kop, maar kunt espresso na espresso maken.

  • Heerlijk melkschuim dankzij de klassieke melkopschuimer

   Deze Saeco-espressomachine beschikt over de klassieke melkopschuimer die barista's een "Pannarello" noemen. Deze opschuimer geeft stoom af en wordt in melk ondergedompeld om prachtig melkschuim te bereiden. Geef de barista in u de vrijheid en maak heerlijke melkspecialiteiten op de traditionele manier!

  • Voorkom warmteverlies met de verstelbare tuit die bij iedere kop past

   De verstelbare tuit op onze espressomachines past bij iedere kop en voorkomt dus dat de koffie spat of afkoelt tijdens het inschenken. Zo wordt uw espresso altijd op de juiste temperatuur geserveerd en houdt u een schone machine.

  • Gemakkelijk reinigen dankzij vaatwasmachinebestendige onderdelen

   Voor uw gemak kunt u de lekbak en melkopschuimer of melkbeker van de Saeco in de vaatwasmachine zetten. Zo bespaart u tijd en bent u verzekerd van een hygiënische reiniging.

  • Altijd een schone machine dankzij de functie voor automatisch reinigen en ontkalken

   Het koffiedoorloopsysteem van deze espressomachine wordt automatisch met water gereinigd wanneer u de machine in- of uitschakelt. Hierdoor kunt u altijd genieten van verse koffie met een heerlijke smaak. Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van uw espressomachine. Deze machine geeft niet alleen een signaal wanneer de machine moet worden ontkalkt, maar het automatische ontkalkingsproces start op uw machine en helpt u met duidelijke berichten op het scherm bij de verschillende stappen. Ontkalken was nog nooit zo eenvoudig!

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in