• Supereenvoudig strijken dankzij 8 slimme functies

  Easy8

  Strijkplank

  GC260/05 Soortgelijke producten zoeken

  De strijkplank speelt een belangrijke rol bij het strijken. Bij het ontwerpen van de nieuwe Philips Easy8-strijkplank hebben we echt aan elk detail gedacht om het strijken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Deze plank biedt 8 slimme oplossingen voor alle strijkproblemen. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 149,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Supereenvoudig strijken dankzij 8 slimme functies

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Supereenvoudig strijken dankzij 8 slimme functies

Met unieke ShoulderWings en PerfectFlow-hoes

 • Eenvoudig shirts strijken: uniek ShoulderWing-systeem

  Eenvoudig shirts strijken: uniek ShoulderWing-systeem

  Met het unieke ShoulderWing-systeem is het strijken van shirts eenvoudiger dan ooit. Dankzij dit innovatieve systeem kunt u shirts strijken zonder dat u ze steeds hoeft te verplaatsen, waardoor u tijd en moeite bespaart. Het intrekbare ShoulderWing-systeem kan, afhankelijk van het te strijken kledingstuk, worden geopend of gesloten.

 • Sneller strijken zonder natte plekken: PerfectFlow-hoes

  De PerfectFlow strijkplankhoes is gezamenlijk ontwikkeld door Brabantia en Philips om de beste strijkprestaties te introduceren. De innovatieve hoes heeft een speciaal 3D-textiel voor een stoomstoot binnen de bedekkingsstructuur. Het stoom wordt zo effectief gebruikt voor verbeterde strijkresultaten, snelheid en gemak. Vanwege de speciale constructie van de hoes en het ademende 3D-textiel blijven de hoes en uw vloer droog, zelfs na langdurig strijken.

 • Meer in één keer strijken: XL-strijkplank

  Strijk meer in één keer met de extra grote Philips-strijkplank (120 x 45 cm). De strijkplank is ook ideaal voor het strijken van lakens, slopen en tafelkleden.

 • Geen snoer in de weg: speciale snoerhouder

  Gebruik de snoerhouder zodat het snoer of de stoomslang niet in de weg zitten. De snoerhouder houdt het snoer omhoog zodat dit het kledingstuk niet raakt terwijl u aan het strijken bent, zodat er geen nieuwe kreuken op de gestreken delen komen.

 • Kledingstukken direct na het strijken ophangen: handig ophangrek

  U hoeft niet te zoeken naar een plek om uw net gestreken shirts aan op te hangen. Hang de kledingstukken direct na het strijken aan het handige ophangrek.

 • Perfect in combinatie met stoomsystemen: extra grote strijkijzermat

  De stabiele, extra grote strijkijzermat is ideaal voor stoomsystemen. Bovendien is deze mat hittebestendig en kan deze veilig worden gebruikt met stoomstrijkijzers.

 • Ontworpen voor veilig strijken: kinder- en transportbeveiliging

  De kinder- en transportbeveiliging voorkomt dat de strijkplank per ongeluk inklapt terwijl u aan het strijken bent en houdt de strijkplank gesloten tijdens het opbergen.

 • Extra stabiliteit: constructie met dubbele poten en antislipvoeten

  De strijkplank wordt ondersteund door een constructie met dubbele poten en antislipkapjes aan de uiteinden voor extra stabiliteit.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in