Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Productkenmerken

Met de Special Edition Performer FC9170/07-stofzuiger viert Philips 40 jaar ervaring op het gebied van vloerverzorging. De S. E. Performer heeft onze nieuwe Titanium-kleur en wordt bovendien geleverd met een gratis vijfdelige autoreinigingsset - altijd handig.

Alle specificaties bekijken
Alle awards bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Productkenmerken

 • Motor van 2200 watt genereert een maximale zuigkracht van 500 watt

  Uiterst efficiënte motor van 2200 watt genereert een maximale zuigkracht van 500 watt voor perfecte resultaten.

 • HEPA AirSeal en wasbaar HEPA 13-filter

  Het ontwerp van deze Philips-stofzuiger is zodanig dat alle aangezogen lucht door het wasbare HEPA 13-filter wordt gevoerd (99,95% filtratie), voordat deze wordt uitgeblazen. Er kan geen lucht ontsnappen.

 • S-bag van XXL-formaat (4 liter) voor een langdurige werking

  Dankzij de grote capactiteit van deze zak kunt u optimaal gebruikmaken van de zak en hoeft u deze minder vaak te wisselen.

 • TriActive-mondstuk met een unieke 3-in-1-werking

  Dankzij het TriActive-mondstuk kunt u de vloer in 1 keer op 3 manieren reinigen: 1) De grotere opening aan het uiteinde van het mondstuk zuigt grotere objecten eenvoudig op. 2) De optimale luchtstroom in het mondstuk zorgt voor een maximaal reinigingsresultaat. 3) De twee zijborstels vegen het stof en vuil op naast het meubilair en de muren.

 • Met gratis autoreinigingsset

  Bij elke Special Edition Performer krijgt u een gratis autoreinigingsset. Deze complete set met hulpstukken is superhandig bij het reinigen van uw auto. Er zijn speciale mondstukken voor de verschillende oppervlakken in uw auto. Alle mondstukken kunnen heel eenvoudig worden bevestigd op uw Special Edition Performer. De hulpstukken zijn onder meer een microfiber-schoonmaakhandschoen, een verstelbare borstel, een extralang spleetmondstuk, een universeel mondstuk en een speciaal meubelmondstuk.

 • Kwalitatieve ECARF-afdichting voor betrouwbare resultaten

  Deze ECARF-gecertificeerde stofzuiger garandeert met 99,95% zekerheid dat bijna alle lucht in de kamer wordt gefilterd tijdens het stofzuigen. Dit verwijdert bijna alle allergenen van tapijten, meubilair en andere ruimten in uw huis.

Eco passport - Descripción general de las especificaciones de nuestro producto medioambiental

Philips cuida el medio ambiente y la sociedad en toda su extensión y apoya enormemente el diseño ecológico de los productos.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in