Verzorging voor moeder en kind

Begrijp gisteren,

Geniet van vandaag,

Weet wat er morgen komt.

Beta launch logo

uGrow - 's Werelds eerste medische baby-app met verbonden apparaten die je persoonlijk advies geeft waar je iets aan hebt.

 

Met de hulp van uGrow ontdek je patronen waardoor je de gezonde ontwikkeling van je kindje kunt ondersteunen. Met behulp van een interactieve tijdlijn werkt onze professionele uGrow baby-app samen met verbonden slimme apparaten om gegevens te verzamelen en gepersonaliseerde richtlijnen te geven waardoor je de gezonde ontwikkeling van je baby kunt ondersteunen.

Download uGrow Beta nu

Beta launch
Track and support

De ontwikkeling van je baby bijhouden en ondersteunen 

Begrijp hoe je baby zich ontwikkelt, houd voortgang bij en ontvang gepersonaliseerde informatie. Raak geïnspireerd, leer van artikelen en profiteer van de inzichten van onze experts op het gebied van borstvoeding, slaap en ontwikkelingspsychologie. 

Geniet op één plek van de mijlpalen in de ontwikkeling van je baby

 

Plaats foto's en noteer herinneringen in een persoonlijk babydagboek. Van de eerste lach en de eerste stapjes tot dagjes uit met het gezin; met de tijdlijn van je kindje kun je al deze prachtige momenten vieren, herbeleven en delen.

Chart

Ontdek patronen die je helpen gezonde gewoontes aan te leren 

 

Een van de grootste zorgen voor jonge ouders is of hun baby goed eet en slaapt. Met onze trackers voor borstvoeding, flesvoeding en kolfmelk kun je de voeding van je baby bijhouden, terwijl onze slaaptracker de slaapgegevens van je baby analyseert om gezonde slaappatronen vast te stellen. Je kunt deze informatie delen met bijvoorbeeld een lactatie-expert of slaapadviseur.

Het gewicht en de lengte van je baby bijhouden

 

Met onze trackers voor gewicht en lengte kun je de groei-informatie van je baby nauwkeurig bijhouden. Vul de gegevens die je ontvangt van je kinderarts aan met je eigen gegevens en deel de voortgang van je kindje met je arts. 

Track your baby

Sluit slimme apparaten aan voor eenvoudige en nauwkeurige metingen

Door slimme apparaten aan te sluiten, kun je de ontwikkeling van je baby nog eenvoudiger en nauwkeuriger bijhouden. Importeer gegevens van je Philips Avent uGrow slimme babyfoon via Wi-Fi, zodat je de temperatuur en de vochtigheid in de slaapkamer kunt aanpassen aan het slaappatroon van je baby. Sla de metingen van je Philips Avent slimme oorthermometer eenvoudig op in de uGrow app om het verloop bij te houden en indien nodig te delen met een arts.

Producten die met uGrow zijn verbonden

Avent uGrow smart baby monitor

Avent uGrow slimme babyfoon

Product bekijken

Avent uGrow smart thermometer

Avent uGrow slimme thermometer

Product bekijken

Meer informatie

Download de uGrow-app voor gezonde ontwikkeling van baby's

Onze producten en aanbiedingen