Philips Airfryer

Gezonder frituren met lucht

Tot 80% minder vet* en makkelijk schoon te maken

 

  • Tot 80% minder vet*
  • Makkelijk schoon te maken
  • Minder last van nare vetluchtjes

 

Airfryer

Frituur je zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herken je de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituur je veel gezonder, namelijk... met lucht!

 

Verse frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan verse frietjes uit een conventionele Philips-frituurpan én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

Win elke week een reischeque t.w.v €2500,-

bij aankoop van een Airfryer
Aanbevolen verkoopprijs: € 279,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Ontdek de nieuwe Viva Airfryer in 3 unieke kleuren

 

Met de Philips Viva Airfryer frituur, grill, rooster of bak je de heerlijkste gerecht met hete lucht. De unieke TurboStar technologie zorgt ervoor dat de hete lucht dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld in de gehele mand. Je hebt weinig of geen olie nodig voor een perfecte textuur en heerlijke resultaten!

Aanbevolen verkoopprijs: € 199,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Dé heteluchtfriteuse met 100% krokantgarantie  

 

Test nu zelf: 30 dagen op proef. Niet tevreden? Geld terug!*

*Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kun je met uitsluitend lucht voedsel frituren dat knapperig is van buiten, en mals van binnen. Door gezonder te frituren met lucht kun je verse frietjes met tot 80% minder vet bereiden! *

 

Hoe werkt het?

Dankzij de unieke combinatie van snel en precies circulerende hete lucht, een optimale temperatuurbalans en een grillelement kun je allerlei heerlijke gerechten frituren, roosteren, bakken of grillen. Omdat je voor het frituren uitsluitend lucht gebruikt, is het veiliger en ruikt het veel minder dan wanneer je een traditionele friteuse gebruikt. En met de vaatwasmachinebestendige onderdelen is het apparaat ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

* Vergeleken met verse friet bereid in een conventionele Philips-frituurpan

Reviews over Airfryer 

Gemiddelde beoordeling  / 5
Gemiddelde beoordeling  / 5
GFK heteluchtfriteuses
Beste product.nl Airfryer

Bekijk hier wat Hylco, Bertine en Linda van de Philips Airfryer vinden!

Airfryer review Hylco
Airfryer review Bertine
Airfryer review Linda

Consumentenbond:

Wil je een hetelucht friteuse, dan adviseren wij Philips Airfryer"

 

Bron: Consumentenbond 2015

Consumentenbond test Philips Airfryer

The Philips Chef

The Philips Chef houdt zich bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer. Bekijk inspirerende recepten, tips & tricks. Neem een kijkje in zijn keuken!

Airfryer app

Met meer dan 200 recepten inspireert de Philips Airfryer app thuiskoks om elke dag een heerlijke, gezondere maaltijd te bereiden.

 

Download nu de app voor iOS of Android.

Airfryer recepten van The Philips Chef

 

Bekijk de top 8 recepten van onze Philips Chef.

Inspiratie voor Airfryer

 

Met Philips Airfryer kun je veel meer dan alleen frituren. Ben je op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoek je naar de baktijd voor je favoriete product?

Inspiratie voor Airfryer

 

Met Philips Airfryer kun je veel meer dan alleen frituren. Ben je op zoek naar een lekker Airfryer recept? Of zoek je naar de baktijd voor je favoriete product?

 

Bekijk alle Airfryer recepten

 

Bekijk baktijden voor Airfryer

Handige tips voor je Airfryer

Er zijn verschillende soorten Philips Airfryers op de markt: de Airfryer Viva met draaiknop en de digitale modellen. Wij willen graag dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je Airfryer. Op deze pagina vind je instructies om snel aan de slag te kunnen.
 De Philips Airfryer is niet alleen bijzonder makkelijk in gebruik, hij is ook na ieder gebruik eenvoudig schoon te maken. Lees er alles over, zodat je nog meer én langer kunt genieten van jouw Airfryer.
 Wij garanderen de kwaliteit en deugdelijkheid van je Philips Airfryer. Mocht je onverhoopt tegen een probleem aanlopen bij het gebruik van je Airfryer, dan helpen we je graag verder. Bekijk hier alle veelgestelde vragen en vind het juiste antwoord.

Veelgestelde vragen over Airfryer

Alle Airfryers en accessoires