Huishoudelijke artikelen
Koffie

Koffiezetapparaten

Wat maakt de SENSEO® koffiemachines zo uniek?

Er opent zich een wereld van smaak en verscheidenheid dankzij het ongeëvenaarde gemak van een koffiepad en de moeiteloze aanraakbediening van een koffiezetapparaat. Hoe weten we dat het een succes is? Elke 10 seconden wordt er een SENSEO® koffiezetapparaat verkocht.

Wat maakt het filterkoffiezetapparaat zo uniek?

Genieten van een kop hete, zwarte koffie, samen met de mensen om u heen. Dankzij de koffiezetapparaten van Philips is dit heel eenvoudig en zijn bovendien maximaal aroma en optimale smaak verzekerd.

Wat maakt de volautomatische espressomachine van Saeco zo uniek?

In 1985 heeft een vooruitstrevend team Italiaanse vakmensen de eerste 'bean-to-cup'-espressomachine voor thuisgebruik ontwikkeld. Saeco blijft continu innoveren, zodat u steeds het perfecte kopje espresso maakt.

Philips stelt voor: de Series 4000 volautomatische koffiemachine

Niets gaat boven het aroma van versgemalen koffiebonen. De Philips Series 4000 koffiemachine maalt de verse bonen meteen voor het zetten van de koffie aan de optimale druk, om zo al het aroma uit de koffie te halen. Gemalen koffie die wordt bloodgesteld aan de lucht, verliest al snel zijn aroma. Het is dus beter om de koffiebonen net voor het zetten te malen.

Kijk ook eens op onze andere websites

Accessoires voor koffiemachines

Waarom moet ik mijn koffiezetapparaat ontkalken?