VisaPure Advanced

Borstel voor de gevoelige huid

  VisaPure Advanced

  Borstel voor de gevoelige huid

  Intelligente opzetborstel voor gevoelige huid

  De intelligente borstel voor de gevoelige huid heeft 32.000 fijne borstelharen. Bovendien heeft de borstel een aangepast programma voor de gevoelige huid met lagere rotatie- en vibratieniveaus en een kortere behandelingsduur, om nog zachter te zijn voor de kwetsbare huid. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 16,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

VisaPure Advanced Borstel voor de gevoelige huid

Voor gevoelige huidtypen, Voor dagelijks gebruik, Elke 3 maanden vervangen, Eenvoudig te vervangen SC6011/00 Soortgelijke producten zoeken

Intelligente opzetborstel voor gevoelige huid

Ideaal voor de gevoelige, snel geïrriteerde huid

 • Intelligente opzetborstel voor de gevoelige huid met NFC-tag

  Intelligente opzetborstel voor de gevoelige huid met NFC-tag

  De intelligente opzetborstel voor de gevoelige huid is voorzien van een NFC-tag. Dankzij dit label heeft de borstel een speciaal programma voor de gevoelige huid, met een 10% lagere rotatiesnelheid, 25% minder vibraties en een 20% kortere behandelingsduur, voor een nog zachtere behandeling. Dankzij de speciale reinigingsinstellingen voor de U-zone en de T-zone weet u zeker dat u de ideale reinigingsroutine hebt voor uw gevoelige huid. Resultaat: betere reiniging dan met de handen, maar net zo zacht. Profiteer van de voordelen van een aangepaste opzetborstel die is afgestemd op uw behoeften, met de intensiteitsniveaus die geschikt zijn voor uw gevoelige en kwetsbare huid.

 • Verbetert de opname van uw favoriete huidverzorgingsproducten

  Verbetert de opname van uw favoriete huidverzorgingsproducten

  Reinigen met VisaPure betekent dat u meer make-upresten en doffe en dode huidcellen verwijdert. Dankzij de diepe reiniging, worden uw favoriete huidverzorgingsproducten zoals crèmes, serums en essences beter opgenomen door de huid.

 • Intelligente borstel ontwikkeld voor de gevoelige huid

  De intelligente borstel voor de gevoelige huid zorgt met zijn unieke borstelhaartechnologie voor een extra zachte reiniging van uw gevoelige huid. De 32.000 ultradunne borstelharen zijn langer en flexibeler zodat er minder wrijving op de huid ontstaat, voor een extra zacht gevoel en zachte reiniging. Dankzij een NFC-tag in de borstel kunnen de rotaties, vibraties en de duur worden verminderd en afgestemd op uw gevoelige huid. Profiteer van de voordelen van een aangepaste opzetborstel die is afgestemd op uw behoeften, met de intensiteitsniveaus die geschikt zijn voor uw huid.

 • Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen

  Bij de ontwikkelingsfase van de intelligente borstel voor gevoelige huid waren Aziatische en Europese dermatologen betrokken, zodat er volledig rekening zou worden gehouden met de behoeften van de gevoelige, snel geïrriteerde huid.

 • Alleen aangepaste instellingen bij gebruik met VisaPure Advanced

  Nieuwe speciale programma's voor de U-zone en T-zone, alleen bij gebruik met VisaPure Advanced.

 • Unieke samenstelling van gezichtsreinigende borstelharen

  Alle VisaPure-borstels zijn uitgerust met unieke 5-in-1-borstelhaartechnologie. Elke borstelhaar is twee keer gepolijst om soepel over uw huid te glijden. VisaPure-borstelharen zijn extra lang voor absoluut comfort voor uw huid. Visa-Pure-borstelharen zijn tot 3 keer kleiner dan uw poriën om optimaal te kunnen werken, en dichte borstels bereiken meer poriën in één behandeling om te zorgen voor een zacht, luxurieus gevoel. Het materiaal van de borstelharen is waterbestendig.

 • Gemakkelijk opklikbare opzetborstel

  Gemakkelijk op te zetten en compatibel met alle VisaPure-modellen. Aangepast programma alleen te gebruiken met VisaPure Advanced.

 • Elke 3 maanden vervangen

  Vervang de borstel elke 3 maanden voor de beste resultaten. De borstel is gemakkelijk te vervangen door de borstel uit het apparaat te trekken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in