VisaPure

  Diepe, zachte reiniging

  Philips VisaPure is een nieuwe technologie die uw dagelijkse huidreiniging een nieuwe dimensie geeft, zonder extra inspanning. Zachte reiniging voor een schone, zachte en stralende huid. Bekijk alle voordelen

 • Diepe, zachte reiniging

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Diepe, zachte reiniging

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Diepe, zachte reiniging

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Diepe, zachte reiniging

Voor een zachte, stralende huid

 • Vibrerende en roterende borstel

  De borstel roteert en vibreert. De verticale pulserende beweging maakt onzuiverheden zoals stof, dode huidcellen en make-upresten zachtjes los. De roterende beweging veegt de onzuiverheden weg en reinigt de huid diep. De gecoördineerde bewegingen van de borstelharen zorgen voor een grondige en aangename reiniging.

 • Twee standen: Zacht reinigen en Diep reinigen

  Philips VisaPure heeft 2 verschillende snelheidsinstellingen: snelheid één, 'zacht reinigen', voor een zachte reiniging. Snelheid twee, 'diep reinigen', voor een aangename en intensievere reiniging.

 • Timer van 1 minuut voor het volledige gezicht

  Het gezicht kan in drie zones worden verdeeld: T-zone, linkerwang en rechterwang. Philips VisaPure beveelt aan om na 20 seconden van zone te veranderen, door middel van een korte pauze van het product. Het volledige programma duurt 1 minuut, waarna Philips VisaPure automatisch wordt uitgeschakeld om overbehandeling te voorkomen.

 • Philips VisaPure kan in de douche worden gebruikt

  Philips VisaPure is waterdicht en kan onder de douche worden gebruikt.

 • Philips VisaPure heeft een reeks aan borstels beschikbaar

  De Philips VisaPure heeft 1 normale borstel, voor de normale/gecombineerde huid. Een borstel voor de gevoelige huid en een scrubborstel zijn apart verkrijgbaar. De borstel voor de gevoelige huid is bedoeld voor dagelijks gebruik op de gevoelige huid en de scrubborstel is bedoeld om wekelijks dode huidcellen op een zachte manier te verwijderen.

 • De oplader laadt op wanneer Philips VisaPure is verbonden

  De oplader vult elegant het iconische ontwerp van Philips VisaPure aan. Het houdt de borstel vast, neemt weinig ruimte in beslag, en laat de gebruikte borstel natuurlijk drogen. Indien verbonden, laadt het de Philips VisaPure in 6 uur op.

 • 30 minuten snoerloos gebruik, 6 uur opladen

  Als hij helemaal is opgeladen heeft Philips VisaPure een snoerloos vermogen voor 30 keer gebruiken of 15 dagen wanneer het apparaat twee keer per dag wordt gebruikt.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Bron: Interne studie verricht in Nederland in 2011, met 21 vrouwen, ter vergelijking van reinigen met VisaPure en handmatige reiniging

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in