1

BlueTouch

BlueTouch pijnverlichtende patch

  -{discount-percentage}%

  BlueTouch

  BlueTouch pijnverlichtende patch

  Natuurlijke verlichting van rugpijn

  Met de Philips BlueTouch kunt u rugpijn op een natuurlijke manier verlichten. De blauwe LED-lamp stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam en de pijn zal merkbaar afnemen. De Philips BlueTouch is zonder recept verkrijgbaar in apotheken. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Natuurlijke verlichting van rugpijn

Met de Philips BlueTouch kunt u rugpijn op een natuurlijke manier verlichten. De blauwe LED-lamp stimuleert het zelfherstellende vermogen van het lichaam en de pijn zal merkbaar afnemen. De Philips BlueTouch is zonder recept verkrijgbaar in apotheken. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

BlueTouch pijnverlichtende patch

Pijnverzachting met innovatieve LED PR3082/00 Soortgelijke producten zoeken

Natuurlijke verlichting van rugpijn

Innovatieve pijntherapie met blauw LED-licht

 • Unieke pijntherapie met blauw LED-licht

  Unieke pijntherapie met blauw LED-licht

  Het gebruik van blauw LED-licht voor de behandeling van rugpijn is een ongekende nieuwe benadering van therapie. Met de Philips BlueTouch wordt pijn op een volledig natuurlijke manier verlicht: het blauwe LED-licht stimuleert de lichaamseigen processen voor de verzachting van pijn. De BlueTouch is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de boven- en onderrug. Dankzij de natuurlijke manier van werken is deze oplossing een prima alternatief voor medicijnen. Philips is BlueTouch zonder recept verkrijgbaar in apotheken.

 • Nieuwe benaderingen van therapie met alternatief voor medicijnen

  Nieuwe benaderingen van therapie met alternatief voor medicijnen

  Het belangrijke voordeel van therapie met blauw LED-licht is de natuurlijke aard. Het blauwe licht stimuleert de lichaamseigen processen. Wanneer het blauwe LED-licht op de huid komt, komen de lichaamseigen stikstofmonoxidemoleculen (NO) vrij en worden ze getransporteerd naar de spier die de pijn veroorzaakt. Deze kleine molecule heeft een geweldig effect: de rugpijn wordt op een natuurlijke manier verlicht. Bijwerkingen, die kunnen optreden bij behandelingen met medicijnen, zijn er daarom niet.

 • Kalmerend effect: warmte en lichaamseigen processen

  Kalmerend effect: warmte en lichaamseigen processen

  Naast de merkbaar kalmerende warmte stimuleert het blauwe LED-licht ook de productie van stikstofmonoxide (NO) in het lichaam, dat de circulatie bevordert. Dit verhoogt de voorraad zuurstof en voedingsmiddelen naar de spier en vermindert tegelijkertijd de pijntransmissie. De spieren kunnen zich ontspannen en de pijn wordt verlicht. NO zou beschikken over antioxiderende, celbeschermende en ontstekingswerende eigenschappen. Het kan dus spieren en zenuwen beschermen tegen schade en verder letsel voorkomen. De Philips BlueTouch verzacht dus niet alleen de pijn, maar werkt ook preventief.

 • Rugbanden voor een hoog comfort

  Rugbanden voor een hoog comfort

  Dankzij de aangename, afzonderlijk verstelbare rugbanden kunt u de Philips BlueTouch discreet onder uw kleren dragen. De banden zijn gemaakt van hoogwaardig textiel en zijn speciaal ontwikkeld voor de boven- en onderrug. Schuif de BlueTouch in de opening van de rugband. Plaats dan de rugband tegen het lichaam en bevestig de band met het klittenband. Hierdoor zit de BlueTouch altijd en overal comfortabel.

 • Korte behandeltijden, drie intensiteitsniveaus

  Korte behandeltijden, drie intensiteitsniveaus

  De Philips BlueTouch kan tweemaal per dag worden opgebruikt. De duur van elke behandeling hangt af van het geselecteerde intensiteitsniveau. In stand 1 (laag) kunt u het apparaat maximaal 30 minuten gebruiken, in stand 2 (medium) maximaal 20 minuten en in stand 3 (hoog) maximaal 15 minuten. U selecteert zelf het gewenste intensiteitsniveau. De lichtintensiteit en temperatuur verschillen per niveau. Door de manier waarop het blauwe LED-licht werkt, draagt de BlueTouch bij dagelijks gebruik effectief bij aan pijnverlichting.

 • Mobiel en discreet - past in uw dagelijkse routine

  Mobiel en discreet - past in uw dagelijkse routine

  Dagelijkse rugpijntherapie met de Philips BlueTouch kan gemakkelijk worden opgenomen in uw dagelijkse routine. Het apparaat werkt op batterijen, zodat kabels niet nodig zijn. U kunt daarom vrij bewegen tijdens de behandeling. Dankzij het compacte formaat kunt u de BlueTouch ook discreet onder uw kleding dragen. Tijdens de behandeling kunt u gewoon werken, het huishouden doen of de boodschappen halen.

 • Veilig in gebruik

  Veilig in gebruik

  De Philips BlueTouch is volkomen veilig. Het blauwe LED-licht stimuleert alleen de lichaamseigen processen om de pijn te verlichten. Bijwerkingen, die kunnen optreden bij behandelingen met medicijnen, zijn er daarom niet. Als u het apparaat inschakelt, brandt de LED-lamp in de energiezuinige modus. U kunt dus veilig in het blauwe lampje kijken. De BlueTouch gebruikt de volledige lichtintensiteit pas als hij contact maakt met de huid. Na de behandeling wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Een temperatuursensor houdt ook uw huidtemperatuur in de gaten.

 • Eenvoudig reinigen

  Eenvoudig reinigen

  De Philips BlueTouch gemakkelijk schoon te maken: veeg gewoon het oppervlak schoon met een zachte, vochtige doek of reinig het met een hele zachte borstel. Dompel het apparaat niet in water en houd het apparaat niet onder de lopende kraan. De rugbanden kunnen in de wasmachine worden gewassen op 30 graden.

 • Zonder recept verkrijgbaar in apotheken

  Zonder recept verkrijgbaar in apotheken

  De Philips BlueTouch, 's werelds eerste therapie met blauw LED-licht, is zonder recept verkrijgbaar in apotheken. Als het apparaat niet op voorraad is, kan de apotheker het voor u bestellen.

 • Probeer het nu: 30 dagen geld-teruggarantie

  Ervaar het zelf en probeer de Philips BlueTouch! Als u niet tevreden bent, ontvangt u het geld binnen 30 dagen na de aankoopdatum terug.

 • Eerste resultaten van pijnverlichting ervaren na 5 behandelingen

  Bewijs suggereert dat de eerste resultaten van pijnverlichting gewoonlijk na 5 behandelingsdagen met BlueTouch worden ervaren

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in