NL
EN
1
Opzetborstels

Sonicare

Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defence

Mix-pack met verschillende Premium-opzetborstels

  Philips Sonicare C3 Premium Plaque Defence

  Mix-pack met verschillende Premium-opzetborstels

  Grondigere reiniging, gezonder tandvlees en wittere tanden

  De Premium Plaque Defense-opzetborstel verwijdert tot wel 10x meer tandplak* voor een geweldig resultaat. De Premium Gum Care-opzetborstel zorgt voor tot 7x gezonder tandvlees in slechts 2 weken*** en Premium White verwijdert tot wel 100% meer verkleuringen in 3 dagen* Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 32,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Sonicare Mix-pack met verschillende Premium-opzetborstels

3 stuks, Standaardformaat, Opklikbaar, Smart-koppeling van poetsstanden HX9073/33 Soortgelijke producten zoeken

Grondigere reiniging, gezonder tandvlees en wittere tanden

Voor de complete verzorging van uw tanden en tandvlees

 • Verwijdert tot wel 10x meer tandplak dan een handtandenborstel

  Verwijdert tot wel 10x meer tandplak dan een handtandenborstel

  Dankzij het flexibele design verwijdert deze opzetborstel tot 10x meer plak van moeilijk bereikbare plekken* voor een echt grondige reiniging langs de tandvleesrand en tussen de tanden.

 • Tot 7x gezonder tandvlees* in slechts 2 weken***

  Tot 7x gezonder tandvlees* in slechts 2 weken***

  Met de Philips Sonicare Premium Gum Care-opzetborstel is zelfs de grondigste reiniging zacht. Terwijl uw tandenborstel langs het tandvlees poetst, absorberen de flexibele zijkanten en borstelharen van de Premium Gum Care eventuele overmatige druk zodat uw tandvlees wordt beschermd, zelfs als u te hard poetst. De borstelharen verwijderen plak en bacterieën bij de tandvleesrand zodat uw tandvlees gezonder wordt. Dankzij het gebogen design van de opzetborstel maken de borstelharen maximaal contact.

 • Verwijdert tot 100% meer verkleuringen, in slechts 3 dagen*

  Verwijdert tot 100% meer verkleuringen, in slechts 3 dagen*

  De dichte op elkaar geplaatste borstelharen in het midden van de Philips Sonicare Premium White-opzetborstel werken hard om tandplak en verkleuringen op het oppervlak, veroorzaakt door eten en drinken, te verwijderen. Door de flexibele zijden volgen de borstelharen de unieke contouren van uw tanden en tandvlees voor diepe reiniging en een stralende glimlach in slechts 3 dagen.

 • Selecteert automatisch de optimale modus voor de allerbeste resultaten****

  Selecteert automatisch de optimale modus voor de allerbeste resultaten****

  Met onze BrushSync™-koppeling van poetsstanden**** krijgt u altijd de best mogelijke reiniging. De Premium-opzetborstels werken samen met uw Philips Sonicare-handvat**** met BrushSync™ waardoor automatisch de optimale poetsstand en het beste intensiteitsniveau voor uitzonderlijke reiniging en tandvleesverzorging en geweldig bleken wordt geselecteerd. U hoeft alleen te beginnen met poetsen.

 • Tot 4x meer contact met het oppervlak** voor een moeiteloze, grondige reiniging

  Tot 4x meer contact met het oppervlak** voor een moeiteloze, grondige reiniging

  Elke keer dat u met onze adaptieve reinigingstechnologie poetst, krijgt uw gebit een gepersonaliseerde reinigingsbeurt. Door de zachte, flexibele rubberen zijkanten passen de Premium Plaque Defense, de Premium Gum Care en de Premium White zich aan de unieke contouren van uw mond aan. Onze borstelharen passen zich aan uw tandvlees en tanden aan, waardoor ze tot 4x zoveel oppervlak bereiken** dan een gewone opzetborstel voor grondigere reiniging, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Dankzij de adaptieve reinigingstechnologie poetst de opzetborstel voorzichtig langs het tandvlees en absorbeert deze overmatige poetsdruk. Een verbeterde poetsbeweging zorgt voor een uniek gevoel en superieure reiniging.

 • De dynamische vloeistofwerking stuwt vloeistof tussen de tanden

  De dynamische vloeistofwerking stuwt vloeistof tussen de tanden

  Onze opzetborstels zijn ontworpen voor perfecte synchronisatie met Philips Sonicare-technologie. Snelle trillingen geven tot wel 62.000 bewegingen per minuut voor superieure resultaten. Dit begint in het handvat van elke Philips Sonicare-tandenborstel. Elke poetsbeweging zorgt voor een dynamische vloeistofwerking die tandplak bestrijdt en diep tussen uw tanden en langs de tandvleesrand doordringt voor een zachte, maar effectieve reiniging.

 • Weet altijd wanneer u de borstel moet vervangen. Krijg altijd een effectieve reiniging.

  Weet altijd wanneer u de borstel moet vervangen. Krijg altijd een effectieve reiniging.

  Opzetborstels worden minder effectief als ze 3 maanden zijn gebruikt, maar met BrushSync™ krijgt u een seintje als uw borstel toe is aan vervanging. Uw slimme tandenborstel houdt bij hoe vaak en hoe hard u poetst en stelt u op de hoogte wanneer het tijd is voor een vervangende opzetborstel. Hebt u nog geen slimme Philips Sonicare-tandenborstel? U hoeft alleen maar de blauwe vervangingsborstelharen in de gaten te houden. Zodra deze wit worden, is het tijd om de opzetborstel te vervangen.

 • Kliksysteem voor eenvoudig verwisselen van opzetborstels

  Kliksysteem voor eenvoudig verwisselen van opzetborstels

  Uw Premium Plaque Defense-, Premium White- en Premium Gum Care-opzetborstels klikt u eenvoudigweg op het handvat van uw Philips Sonicare-tandenborstel. De opzetborstels zitten stevig vast en kunnen makkelijk worden vervangen: u hoeft ze alleen maar los te klikken. Ons klikdesign maakt het heel gemakkelijk om uw opzetborstel te onderhouden en schoon te maken. Uw Premium-opzetborstels passen op al onze Sonicare-tandenborstels, behalve PowerUp Battery en Essence.

 • Getest voor uw behoeften op het gebied van mondverzorging

  Getest voor uw behoeften op het gebied van mondverzorging

  Alle Philips Sonicare-opzetborstels zijn veilig en zacht voor de tanden en het tandvlees. Tijdens proeven wordt iedere opzetborstel uitgebreid getest, om er zeker van te zijn dat ze bij elke poetsbeurt uitzonderlijke prestaties leveren en lang meegaan.

Alle specificaties bekijken
 • dan een handtandenborstel
 • * vergeleken met een DiamondClean-opzetborstel
 • **in de Gum Health-poetsstand vergeleken met een handtandenborstel; gemeten door GBI
 • *** BrushSync™-koppeling van poetsstanden is alleen compatibel met Philips Sonicare-tandenborstels met BrushSync™

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in