1
Lichttherapie

Wake-up Light

  Wake-up Light

  Natuurlijk wakker worden

  De Wake-up Light wekt u op natuurlijke wijze door geleidelijk de lichtintensiteit te verhogen. Ontwaken wordt een aangename ervaring. U kunt ook wakker worden met uw favoriete muziek door gewoon de gewenste nummers te selecteren op uw iPod of iPhone. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Natuurlijk wakker worden

De Wake-up Light wekt u op natuurlijke wijze door geleidelijk de lichtintensiteit te verhogen. Ontwaken wordt een aangename ervaring. U kunt ook wakker worden met uw favoriete muziek door gewoon de gewenste nummers te selecteren op uw iPod of iPhone. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Wake-up Light

dock voor iPhone/iPod, Schemersimulatie HF3490/01 Soortgelijke producten zoeken

Natuurlijk wakker worden

Ontworpen om u met licht en melodieën te wekken

 • Het geleidelijk toenemende licht bereidt uw lichaam voor op het wakker worden

  Het geleidelijk toenemende licht bereidt uw lichaam voor op het wakker worden

  Het licht wordt vanaf 30 minuten voor de ingestelde wektijd geleidelijk feller. Het licht schijnt op uw ogen en heeft een positieve invloed op uw energiehormonen en bereidt uw lichaam voor op het ontwaken. Hierdoor heeft ontwaken een aangenamer gevoel.

 • Spaarlamp

  Spaarlamp

  De Wake-up Light bootst als enige de zonsopkomst na met behulp van een spaarlamp. U bespaart in vergelijking met een standaardlamp tot wel 24% energie.

 • Tot 300 lux voor natuurlijk ontwaken

  Tot 300 lux voor natuurlijk ontwaken

  De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtsterkte wordt gebruikt. De lichtsterkte van de Wake-up Light kan worden ingesteld op een waarde tot 300 Lux. Op deze manier kunt u ontwaken met de lichtsterkte die het best past bij uw persoonlijke voorkeur.

 • Maakt wakker worden aangenamer (klinisch bewezen)

  Maakt wakker worden aangenamer (klinisch bewezen)

  Het is klinisch bewezen dat mensen aangenamer en beter wakker worden met licht.

 • Keuze uit 4 natuurlijke en aangename wekgeluiden en FM-radio

  Keuze uit 4 natuurlijke en aangename wekgeluiden en FM-radio

  Op de ingestelde tijd wordt u gewekt door een natuurlijk geluid of door de vooraf ingestelde radiozender. Het geluid neemt geleidelijk toe in volume en bereikt na anderhalve minuut uiteindelijk het niveau dat u hebt geselecteerd. U kunt kiezen uit vier geluiden: fluitende vogels in het bos, een ontspannend piepje, geluiden uit de Afrikaanse jungle of zacht klokgelui. Dankzij het geleidelijk toenemende volume wordt u op een prettige wijze uit uw slaap gewekt.

 • Val in slaap bij geleidelijk dimmend licht en geluid dat in volume afneemt

  Val in slaap bij geleidelijk dimmend licht en geluid dat in volume afneemt

  Het geleidelijk afnemende licht en geluid helpen u bij het in slaap vallen. U kunt de gewenste tijd voor de duur van de schemersimulatie instellen.

 • Word wakker met de melodieën van uw iPod/iPhone

  Het docking station van de iPod/iPhone wekt u met uw favoriete muziek. Selecteer uw favoriete nummer op uw iPod of iPhone en deze wordt op het ingestelde wektijdstip afgespeeld, eerst zachtjes, maar langzaam steeds harder gedurende negentig seconden tot het geselecteerde volume is bereikt.

 • Uw iPod/iPhone afspelen en opladen

  Speel uw favoriete muziek af vanaf uw iPod/iPhone. Uw iPod/iPhone wordt opgeladen als deze zich in het docking station bevindt en is dus altijd klaar voor gebruik.

 • Geweldige geluidskwaliteit dankzij de geïntegreerde klankholte

  De luidspreker van de Wake-up Light voorziet de FM-radio en de wekgeluiden van een geweldige geluidskwaliteit dankzij een geïntegreerde klankholte.

Alle specificaties bekijken
 • Norden, M.J. et al. Acta Psychiatr Scand, 1993; Gordijn, M. et al. Universiteit van Groningen, 2007

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in