1
Ontharing

Lumea Prestige

IPL - ontharingsapparaat

  • KA

  Lumea Prestige

  IPL - ontharingsapparaat

  Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

  De eerste IPL ter wereld met uniek gevormde hulpstukken is ontworpen voor optimale resultaten op lichaam, gezicht en precieze zones. Philips Lumea Prestige is ook de meest effectieve IPL-oplossing die zowel met als zonder snoer te gebruiken is en een SmartSkin-sensor heeft. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

 • Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

  Play Pause

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Lumea Prestige IPL - ontharingsapparaat

Met uniek gevormde opzetstukken, Precieze zones, lichaam, gezicht, Met SmartSkin-sensor, Zowel met als zonder snoer te gebruiken BRI953/00 Soortgelijke producten zoeken

Eenvoudig een langdurig zijdezachte huid

Unieke opzetstukken, ontworpen voor optimale resultaten

 • Ontwikkeld door dermatologen voor veilig thuisgebruik

  Ontwikkeld door dermatologen voor veilig thuisgebruik

  Philips Lumea maakt gebruik van innovatieve IPL-technologie om de haargroeicyclus te doorbreken. Zachte lichtflitsen naar de haarwortel zorgen dat de haarzakjes in rustfase komen en de groeicyclus wordt onderbroken. De techniek is afgeleid van professionele schoonheidssalons en door Philips geschikt gemaakt voor veilig, comfortabel én effectief gebruik in het comfort van je eigen huis. Philips Lumea is ontwikkeld in samenwerking met huidexperts en dermatologen. Door 14 jaar onderzoek, ontwikkeling en uitgebreide tests met behulp van 2000 vrouwen, is Lumea veilig en effectief. Lumea is al gekozen door meer dan 1,5 miljoen vrouwen en het nummer 1 merk in IPL.***

 • Tot 92% haarvermindering na slechts 3 behandelingen**

  Tot 92% haarvermindering na slechts 3 behandelingen**

  Onderzoek heeft aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na 3 tweewekelijkse behandelingen. Voor een blijvend glad resultaat raden wij u aan om elke 4 tot 8 weken te behandelen, afhankelijk voor de haartjes weer teruggroeien. Dit is verschillend per persoon. Het is de bedoeling dat je de huid behandeld nadat deze is geschoren, gewaxt of geëpileerd.

 • Geschikt voor een grote verscheidenheid aan huid- en haartypen

  Geschikt voor een grote verscheidenheid aan huid- en haartypen

  Philips Lumea werkt effectief op een grote verscheidenheid aan haar- en huidtypen: op (natuurlijk) donkerblond, bruin en zwart haar en op huidtinten variërend van zeer wit tot donkerbruin. Net als andere lichtbehandelingen is Philips Lumea NIET geschikt voor de behandeling van rood, lichtblond of wit/grijs haar. Dit product is ook niet geschikt voor een zeer donkere huid.

 • Unieke gebogen opzetstukken voor iedere lichaamsdeel

  Unieke gebogen opzetstukken voor iedere lichaamsdeel

  Niet ieder deel van het lichaam is qua vorm hetzelfde. Voor een optimaal resultaat op ieder deel van het lichaam heeft Philips voor ieder deel van het lichaam een uniek gebogen opzetstuk ontworpen. De opzetstukken verschillen door combinaties van vorm, venstergrootte en venster. Met deze Philips Lumea Prestige kun je de zowel het gezicht (bovenlip, kin, het lichaam (benen, armen, buik), de bikinilijn en oksels behandelen.

 • Opzetstuk voor het gezicht met nauwkeurig ontwerp en extra gezichtsfilter (2 CM²)

  Opzetstuk voor het gezicht met nauwkeurig ontwerp en extra gezichtsfilter (2 CM²)

  Het opzetstuk voor het gezicht heeft een plat ontwerp, een speciale filter voor extra veiligheid en een klein venster (2 CM²) voor maximale precisie en nauwkeurige behandeling van bovenlip, kin en bakkebaarden.

 • Opzetstuk voor de bikinilijn met naar buiten gebogen vorm en transparante filter (3 CM²)

  Opzetstuk voor de bikinilijn met naar buiten gebogen vorm en transparante filter (3 CM²)

  Het opzetstuk voor de bikinilijn zorgt voor een doeltreffende behandeling van de bikinilijn. Het naar buiten gebogen ontwerp, in combinatie met het transparante venster (3 CM²), zorgt voor een effectieve behandeling van de bikinilijn, waar haartjes doorgaans sterker en dikker zijn dan elders op het lichaam.

 • Groot lichaamsopzetstuk met naar binnen gebogen vorm voor grote oppervlakken (4,1 CM²)

  Groot lichaamsopzetstuk met naar binnen gebogen vorm voor grote oppervlakken (4,1 CM²)

  Het opzetstuk voor het lichaam heeft een naar binnen gebogen ontwerp wat zorgt dat lichaamscontouren effectief worden gevolgd. Het grote venster (4,1 CM²) zorgt voor een snelle behandeling van grote vlakke delen van het lichaam, zoals benen, armen of buik.

 • De SmartSkin sensor adviseert de ideale lichtintensiteit op basis van je huidtype

  De SmartSkin sensor adviseert de ideale lichtintensiteit op basis van je huidtype

  Het kiezen van de juiste lichtintensiteit is zeer belangrijk. Philips Lumea Prestige heeft 5 lichtsterktes en een automatische SmartSkin sensor, die eenvoudig de juiste sterkte kiest op basis van je huidskleur. De SmartSkin sensor leest je huidskleur en adviseert over de instelling die geschikt is voor jou. Als de SmartSkin sensor een huidtint detecteert die te donker is voor dit product, stopt Lumea automatisch met flitsen.

 • Zowel met als zonder snoer te gebruiken

  Zowel met als zonder snoer te gebruiken

  Philips Lumea is het IPL-apparaat dat kan worden gebruikt met of zonder snoer, voor compleet gebruiksgemak. Gebruik het apparaat snoerloos voor volledige bewegingsvrijheid en gebruik het snoer wanneer dat nodig is voor behandeling zonder onderbrekingen.

 • Lumea Prestige is zowel draadloos als met draad te gebruiken

  Lumea Prestige is zowel draadloos als met draad te gebruiken

  Philips Lumea is het enige IPL lichtontharingsapparaat dat mét of zonder snoer kan worden gebruikt. Dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Gebruik Lumea draadloos voor volledige bewegingsvrijheid en gebruik het snoer als de accu leeg is voor behandeling zonder onderbrekingen.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Gemeten op benen, na de eerste 4 tot 5 behandelingen. Individuele resultaten variëren
 • * Tot 92% haarvermindering na 3 behandelingen aan de hand van het behandelschema. Gemeten op benen. Individuele resultaten variëren
 • *Bij het volgen van het behandelingsschema**Bij het volgen van het behandelingsschema. Gemeten op benen, na 3 behandelingen. De resultaten kunnen varieren per huid- en haartype***Bron: Market leader research institute, retail value MAT Aug ’16, perIPL category"

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in