NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

spiegel-TV

  spiegel-TV

  De TV die uw stijl weergeeft

  Philips spiegel-TV met Miravision-technologie is een uniek product dat de praktische kwaliteiten van een stijlvolle spiegel combineert met de voordelen van een LCD-televisie met hoge resolutie die u blijft verbazen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De TV die uw stijl weergeeft

Philips spiegel-TV met Miravision-technologie is een uniek product dat de praktische kwaliteiten van een stijlvolle spiegel combineert met de voordelen van een LCD-televisie met hoge resolutie die u blijft verbazen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De TV die uw stijl weergeeft

Een geheel nieuwe productervaring

 • HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  Geniet van de kwaliteit van HD-beelden. U bent voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-set-top boxes of Blu-ray Discs. HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van het veld met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna het veld met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt er direct een volledig beeld geschreven met de maximale resolutie. Op zulke snelheden neemt u een scherper beeld waar zonder lijnstructuur.

 • Uniek Miravision-concept: apparaat uit: een spiegel; apparaat aan: een TV

  De Miravision-technologie is uniek: het apparaat biedt de praktische kwaliteiten van een stijlvolle spiegel als het is uitgeschakeld en de voordelen van een LCD-televisie met hoge resolutie als het is ingeschakeld.

 • Compact en gestroomlijnd ontwerp dat in elke kamer tot zijn recht komt

  De ontwerpstijl benadrukt een slanke, compacte look, bespaart ruimte en past bij verschillende interieurs.

 • Een aanpasbaar frame dat u kunt aanpassen aan uw interieur

  Geen twee stijlen zijn hetzelfde en daarom heeft de spiegel-TV een eenvoudig verwijderbaar en aanpasbaar frame, zodat het apparaat in elk interieur past. Het speciaal ontworpen kliksysteem maakt de installatie nog eenvoudiger.

 • HD LCD WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft trillingsvrije Progressive Scan-beelden met een optimale helderheid en verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Gedeeld scherm voor dubbele video-/PC-weergave

  PBP deelt een scherm in twee delen voor de gelijktijdige weergave van een PC-afbeelding in de ene en videobeelden in de andere helft.

 • Met PiP kunt u gelijktijdig naar een tweede bron kijken

  U kunt gelijktijdig naar twee verschillende bronnen kijken, bijvoorbeeld twee videobronnen of een combinatie van gegevens/afbeeldingen

 • DVI-D geeft het beste digitale beeld

  Een DVI-D-ingang brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet van digitaal naar analoog hoeft te worden omgezet, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en zonder trillingen. De DVI-ingang is volledig compatibel met oudere HDMI-bronnen en gebruikt ook HDCP-kopieerbeveiliging.

 • RS232-interface voor beheer op afstand

  RS232-interface voor beheer op afstand maakt het mogelijk om verschillende producten tegelijk te bedienen, zoals geavanceerde A/V-ontvangers, DVD-spelers, verlichting, verwarming, ventilatie en airconditioningsystemen.

 • Geschikt voor installatie op moeilijk te bereiken plekken

  Maak uw interieur nog mooier door uw TV in de muur te plaatsen met de speciale montagestukken van de spiegel-TV.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in