1

plasmamonitor

    -{discount-percentage}%

    plasmamonitor

    Hoge resolutie voor openbare ruimten

    Hypermoderne, kostenbesparende plasmamonitor, ontworpen voor overdekte openbare ruimten. De hoogwaardige deinterlacer, de geavanceerde digitale videoverwerking en de nieuwste plasmatechnologie zorgen ervoor dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoge resolutie voor openbare ruimten

Hypermoderne, kostenbesparende plasmamonitor, ontworpen voor overdekte openbare ruimten. De hoogwaardige deinterlacer, de geavanceerde digitale videoverwerking en de nieuwste plasmatechnologie zorgen ervoor dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Hoge resolutie voor openbare ruimten

42 inch XGA-plasmamonitor

HDMI-ingang voor volledig digitale HD-verbinding in één kabel

HDMI brengt een ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet naar analoog hoeft te worden geconverteerd, behoudt het beeld zijn kwaliteit. Het signaal wordt dus niet afgezwakt en het beeld blijft helder en trillingsvrij. HDMI stemt met het bronapparaat de beste uitvoerresolutie af. De HDMI-ingang is volledig compatibel met DVI-bronnen maar kan ook digitale audio aan. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging.

Hoge helderheids- (1500 cd/m²) en contrastwaarden (15000:1)

Hoge helderheid- en contrastwaarden zijn zeer belangrijk in openbare omgevingen waar lichtomstandigheden steeds verschillen en niet bestuurbaar zijn.

Motion adaptive de-interlacing voor superscherpe afbeeldingen

Dit slimme de-interlacingalgoritme herkent het type videosignaal (stilstaand beeld, bewegend beeld of film) en optimaliseert het de-interlacingproces automatisch met de modi Spatial, Temporal of Film. Op deze manier hebt u altijd een superscherp en stabiel beeld.

De monitor is op afstand bestuurbaar vanaf het netwerk

Door de bestuurbaarheid via het netwerk kan de gebruiker monitoren op afstand bedienen met behulp van het RS232-protocol.

VGA-doorlus om andere monitoren aan te sluiten

Als hetzelfde ingangssignaal moet worden gedeeld door meerdere schermen, biedt de VGA-doorlus een kostenbesparende oplossing die het VGA-ingangssignaal versterkt en beschikbaar maakt op een VGA-uitgangsaansluiting die kan worden aangesloten op een andere monitor

Verborgen en vergrendelbare bedieningsknoppen

De lokale bedieningsknoppen van het scherm zijn dusdanig geplaatst dat deze minder zichtbaar zijn voor onmiddellijke toegang. Bovendien kunnen de sensor van de afstandsbediening en de lokale bedieningsknoppen via RS232 worden uitgeschakeld om te voorkomen dat anderen het scherm kunnen gebruiken in een openbare ruimte.

Geavanceerde functies tegen inbranding, tegen spookeffecten

Er is een beschermende pixelverschuivingsfunctie geïmplementeerd. Wanneer het beschermingsmechanisme is geactiveerd, worden pixelposities in het schermbeeld automatisch verschoven om spookeffecten te voorkomen. Daarna wordt de inbrandingsherstelfunctie geactiveerd. Afhankelijk van het model worden spookeffecten verwijderd door een volledig wit signaal gedurende enige tijd op het hele paneel toe te passen of door het beeld om te draaien om hetzelfde resultaat te verkrijgen.

Verwachte levensduur van scherm meer dan 60.000 uur

In openbare ruimten moeten schermen vaak 24 uur per dag, 7 dagen in de week aanstaan. Zelfs na 60.000 uur is het helderheidsniveau van dit scherm nog altijd ruim 50% van de beginwaarde.

Voldoet aan RoHS-normen voor een beter milieu

Schermen van Philips worden zo ontworpen en geproduceerd dat ze voldoen aan de strenge RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances). Deze normen beperken het gebruik van lood en andere giftige bestanddelen die schadelijk zijn voor het milieu.

Het loodvrij ontwerp is beter voor het milieu

Producten met een loodvrij scherm worden ontworpen en gemaakt in overeenstemming met de strenge richtlijnen voor RoHS-normen (European Community Restriction of Hazardous Substances) van de EU. Deze normen beperken het gebruik van lood en andere gevaarlijke stoffen die schadelijk zijn voor het milieu.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in