NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

plasmamonitor

  plasmamonitor

  Hoge resolutie voor openbare ruimten

  Hypermoderne, kostenbesparende plasmamonitor, speciaal ontworpen voor overdekte openbare ruimtes. Het hoogwaardige ontwerp, de geavanceerde digitale videoverwerking en de nieuwste plasmatechnologie zorgen er dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoge resolutie voor openbare ruimten

Hypermoderne, kostenbesparende plasmamonitor, speciaal ontworpen voor overdekte openbare ruimtes. Het hoogwaardige ontwerp, de geavanceerde digitale videoverwerking en de nieuwste plasmatechnologie zorgen er dat uw boodschap luid en duidelijk overkomt. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Hoge resolutie voor openbare ruimten

42 inch brede WXGA-plasmamonitor

 • HD ready, voor de hoogste kwaliteit HDTV-weergave

  Geniet van de uitzonderlijke kwaliteit van HDTV-signalen. U bent alvast voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen en de DVD-formaten Blu-ray DVD en HDVD. HD ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van HDTV-signalen volledig tot hun recht doet komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • Deinterlacing van motion-compensatie

  Deinterlacing van motion-compensatie maakt gebruik van een slim deinterlacingalgoritme, dat met behulp van afbeeldingen in een digitaal geheugen de bewegingssnelheid en -richting van voorwerpen meet en evalueert. Zo worden nieuwe velden gemaakt met gecorrigeerde bewegingsposities, zodat uw videobeelden er vloeiend, trillingsvrij en superscherp uitzien.

 • Met PiP kunt u gelijktijdig naar een tweede bron kijken

  U kunt gelijktijdig naar twee verschillende bronnen kijken, bijvoorbeeld twee videobronnen of een combinatie van gegevens/afbeeldingen

 • Met 3:2 pull-down hebt u geen artefacts meer als u films kijkt

  Met 3:2 pull-down hebt u geen ongewenste artefacts die het beeld vervormen als u films kijkt. Zonder deze artefacts kunt u van de film genieten zoals dat hoort.

 • Kleurenscheiding met 3D-combfilter voor een superscherp beeld

  Het 3D-combfilter zorgt voor een betere scheiding van signalen voor helderheid en kleuren in 3D-weergave en voorkomt zo hinderlijke kleurschiftingen, die afbreuk doen aan uw kijkplezier. Het 3D digitale combfilter voert veld voor veld vergelijkingen uit van het televisiebeeld en eventuele vervormingen met een superscherpe afbeelding als resultaat.

 • De monitor is op afstand bestuurbaar vanaf het netwerk

  Door de bestuurbaarheid via het netwerk kan de gebruiker monitoren op afstand bedienen met behulp van het RS232-protocol.

 • Meerdere PC-ingangsformaten tot WXGA

  Het product is geschikt voor PC's met VGA, SVGA, XGA en WXGA. Voor een universele oplossing binnen openbare ruimtes is een veelzijdige ondersteuning voor PC-ingangen benodigd.

 • Meerdere video-ingangsformaten tot SXGA en HDTV-compatibel

  Doorgaans wordt video vaak weergegeven in verschillende formaten met verschillende resoluties. Dus is een herindeling van de inhoud nodig voor een optimale weergave met een bepaalde schermresolutie. Een hoogwaardig ontwerp verzekert een optimale herindeling van alle videoformaten tot SXGA.

 • Stille en betrouwbare werking zonder ventilatorkoeling

  Dankzij de stille werking zonder ventilator hoopt zich geen stof op in de monitor, waardoor deze betrouwbaar blijft.

 • Verwachte levensduur van scherm meer dan 60.000 uur

  In openbare ruimten moeten schermen vaak 24 uur per dag, 7 dagen in de week aanstaan. Zelfs na 60.000 uur is het helderheidsniveau van dit scherm nog altijd ruim 50% van de beginwaarde.

 • Geavanceerde functies tegen inbranding, tegen spookeffecten

  Er is een beschermende pixelverschuivingsfunctie geïmplementeerd. Wanneer het beschermingsmechanisme is geactiveerd, worden pixelposities in het schermbeeld automatisch verschoven om spookeffecten te voorkomen. Daarna wordt de inbrandingsherstelfunctie geactiveerd. Afhankelijk van het model worden spookeffecten verwijderd door een volledig wit signaal gedurende enige tijd op het hele paneel toe te passen of door het beeld om te draaien om hetzelfde resultaat te verkrijgen.

 • DVI-kabel meegeleverd om de hoogste beeldkwaliteit te leveren

  Bij het scherm wordt standaard een DVI-kabel meegeleverd om de hoogst mogelijke beeldkwaliteit te leveren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in