NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

Aurea

Professional LCD-TV

  Aurea

  Professional LCD-TV

  De verleiding van het licht

  De Philips Aurea Hospitality TV bezorgt uw gasten een onvergetelijke ervaring. De krans van zacht licht rond deze interactieve TV volgt de kleuren op het beeldscherm en brengt zo een totaal nieuwe sfeer de hotelkamer binnen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De verleiding van het licht

De Philips Aurea Hospitality TV bezorgt uw gasten een onvergetelijke ervaring. De krans van zacht licht rond deze interactieve TV volgt de kleuren op het beeldscherm en brengt zo een totaal nieuwe sfeer de hotelkamer binnen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De verleiding van het licht

 • 100 Hz Clear LCD voor een zeer scherpe beeldweergave (3 ms)

  100 Hz Clear LCD voor een zeer scherpe beeldweergave (3 ms)

  100 Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in een responstijd van 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

 • HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

  HD Natural Motion is een uitvinding van Philips die trillingseffecten tegengaat die zichtbaar zijn bij videobeelden die zijn gemaakt op basis van film. HD Natural Motion bepaalt of het beeld bewogen is en corrigeert de trillingen van zowel TV-beelden als van opgenomen filmmateriaal (zoals DVD en Blu-ray Disc). Dit resulteert in vloeiende weergave van bewegingen met een fantastische scherpte die uw kijkgenot aanzienlijk verhogen. HD Natural Motion verwijdert trillingen uit SD- en HD-beelden, inclusief beelden van 1080p, voor beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

 • Krachtig geluid met unieke onzichtbare luidsprekers

  Krachtig geluid met unieke onzichtbare luidsprekers

  Een niet-zichtbaar geluidssyteem dat perfect past bij het ontwerp van de Aurea. Het systeem is van buiten onzichtbaar en van binnen zeer compact, maar u levert niet in op de geluidskwaliteit. De nieuwe revolutionaire serie microluidsprekers gebruikt 12 luidsprekers aan elke kant om het geluid door een niet-zichtbare dunne sleuf aan de voorzijde van de TV te verspreiden. U hebt een duidelijk en ruimtelijk klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult. De basfrequenties worden gegenereerd door 2 krachtige subwoofers die zijn geïntegreerd in de achterzijde van de TV.

 • Ambilight Spectra met Active Frame en sensorial halo

  Ambilight Spectra met Active Frame en sensorial halo

  De sensorial halo van Ambilight Spectra voegt een magische dimensie toe aan uw kijkervaring. Het Active Frame breidt het licht en de sfeer van het beeld ver buiten het scherm uit in een zachte caleidoscoop van kleuren. U kunt volledig opgaan in het beeld, kijken wordt een intensere ervaring dan u zich ooit heeft voorgesteld. De compacte LED-technologie maakt het mogelijk 126 power LED's rond het scherm te plaatsen. Dit zorgt voor diverse segmenten die overgaan in zacht achtergrondlicht in het Active Frame, waardoor het scherm direct wordt omlijst en vloeiend overloopt in een halo op de muur.

 • Serial Xpress Control-interface voor interactieve systemen

  De TV kan worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (UART-protocol).

 • Vergrendeling installatiemenu

  Hiermee wordt niet-geautoriseerde toegang tot installatie- en configuratie-instellingen voorkomen zodat maximaal gebruiksgemak voor de gast kan worden gegarandeerd en onnodige kosten voor het opnieuw programmeren kunnen worden voorkomen.

 • Full HD (1920 x 1080p) met geïntegreerde DVB-T-tuner

  Dankzij de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt deze TV een volledige High Definition-breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Deze resolutie levert de best mogelijke beeldkwaliteit voor elk formaat HD-signaal. Het heldere, trillingsvrije, levendige en scherpe beeld staat garant voor comfortabel kijkplezier. Dankzij de geïntegreerde DVB-T-tuner biedt de TV naast de bestaande analoge kanalen ook Digital Terrestrial TV-kanalen en hebben gasten de mogelijkheid digitale radiozenders te beluisteren.

 • USB-aansluiting om direct eenvoudig multimedia af te spelen

  Met deze Philips-TV kan de gast een USB-stick aansluiten en zo eenvoudig en direct multimedia weergeven. De volgende formaten kunnen worden weergegeven: MP3, diapresentaties (.alb) en JPEG-foto's.

 • Compatibel met Philips Connectivity Panel, zodat gasten van hun eigen apparaten kunnen genieten

  Deze TV werkt naadloos samen met Philips Connectivity Panels. De gast kan eenvoudig genieten van media van een PC, MP3-speler, DVD-speler, camcorder en vele andere apparaten. Dankzij de autodetectiefuntie schakelen het Connectivity Panel en de TV automatisch over naar de inhoud van het aangesloten apparaat.

 • Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

  Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

 • Kanaalprogrammering voor inschakeling

  Ideaal voor in-house adverteren of informatiekanalen omdat hiermee een vooraf ingesteld kanaal kan worden weergegeven als de TV wordt ingeschakeld.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Vraag uw contactpersoon bij Philips welke landen gebruikmaken van DVB-T.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in