NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

Professional LCD-TV

  Professional LCD-TV

  Verras uw gasten

  Deze stijlvolle Hospitality TV met geïntegreerde SmartCard-slot is de beste interactieve infotainmentoplossing voor uw gasten en is beschermd tegen ongeoorloofd gebruik. Uw gasten kunnen digitale TV kijken, hun eigen apparaten aansluiten en zelfs in de badkamer naar muziek luisteren. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Verras uw gasten

Deze stijlvolle Hospitality TV met geïntegreerde SmartCard-slot is de beste interactieve infotainmentoplossing voor uw gasten en is beschermd tegen ongeoorloofd gebruik. Uw gasten kunnen digitale TV kijken, hun eigen apparaten aansluiten en zelfs in de badkamer naar muziek luisteren. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Professional LCD-TV

42 inch System, LCD, met geïntegreerde digitale tuner 42HFL5850D/10 Soortgelijke producten zoeken

Verras uw gasten

Digitale Philips Hospitality TV met SmartCard-slot

 • Beveiligde SmartCard-sleuf

  Met de ingebouwde SmartCard-slot kunnen derden via toepassingskaarten functionaliteit toevoegen aan de TV, zonder extra dozen en externe aansluitingen. De TV kan ook worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (ondersteunt de UART- en RS232-protocols) en de SmartPlug Control-interface.

 • Duplicatie van alle instellingen via USB voor een snelle installatie

  U kunt in minder dan een minuut eenvoudig alle (kanaal)programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

 • Op afstand software bijwerken

  De TV-software die hotelspecifieke functies aanstuurt, kan op afstand worden bijgewerkt door een gecertificeerde systeemprovider.

 • Geïntegreerde weergave van de klok met wek- en berichtenalarm

  Dankzij de ingebouwde weergave van de klok, dat tevens werkt als wekalarm, is er geen extra klok met kabels en aansluitingen nodig elders in de kamer. Automatische tijdssynchronisatie via teletekst en het behoud van alarminstellingen tijdens korte perioden van stroomuitval zorgen verder voor een optimaal comfort voor gasten.

 • Full HD (1920 x 1080p) met geïntegreerde DVB-T-tuner

  Dankzij de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt deze TV een volledige High Definition-breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Deze resolutie levert de best mogelijke beeldkwaliteit voor elk formaat HD-signaal. Het heldere, trillingsvrije, levendige en scherpe beeld staat garant voor comfortabel kijkplezier. Dankzij de geïntegreerde DVB-T-tuner biedt de TV naast de bestaande analoge kanalen ook Digital Terrestrial TV-kanalen en hebben gasten de mogelijkheid digitale radiozenders te beluisteren.

 • USB-aansluiting om direct eenvoudig multimedia af te spelen

  Met deze Philips-TV kan de gast een USB-stick aansluiten en zo eenvoudig en direct multimedia weergeven. De volgende formaten kunnen worden weergegeven: MP3, diapresentaties (.alb) en JPEG-foto's.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Met de PC-ingang kunt u de TV aansluiten op een computer om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm.

 • Externe-luidsprekerconnector en extra stroomvoorziening

  De TV is voorzien van een audioconnector met versterker voor een eenvoudige installatie van externe luidsprekers (bijvoorbeeld in de badkamer). Zo hoeft u geen extra apparatuur aan te schaffen. Door de extra geïntegreerde stroomvoorziening is er geen afzonderlijke stroomvoorziening voor een interactief systeem nodig. Bij autonoom gebruik kan de extra stroomvoorziening worden uitgeschakeld om energie te besparen.

 • Compatibel met Philips Connectivity Panel, zodat gasten van hun eigen apparaten kunnen genieten

  Deze TV werkt naadloos samen met Philips Connectivity Panels. De gast kan eenvoudig genieten van media van een PC, MP3-speler, DVD-speler, camcorder en vele andere apparaten. Dankzij de autodetectiefuntie schakelen het Connectivity Panel en de TV automatisch over naar de inhoud van het aangesloten apparaat.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

  Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Vraag uw contactpersoon bij Philips welke landen gebruikmaken van DVB-T.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in