1

Professional Flat TV

    -{discount-percentage}%

    Professional Flat TV

    Systeemklare Flat TV

    Deze elegant ontworpen TV heeft de nieuwste plasmatechnologie voor een geweldig contrast en een fantastische helderheid. Met optionele SmartCard XPress-box voor een gemakkelijke integratie met interactieve services van derden. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Systeemklare Flat TV

Deze elegant ontworpen TV heeft de nieuwste plasmatechnologie voor een geweldig contrast en een fantastische helderheid. Met optionele SmartCard XPress-box voor een gemakkelijke integratie met interactieve services van derden. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Systeemklare Flat TV

Speciaal ontworpen voor in-room entertainment

Draadloze SmartLoader voor een snelle duplicatie

U kunt in minder dan een minuut eenvoudig en draadloos alle programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

Welkomstbericht op het scherm

Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

Volumebeperking

Deze functie stelt vooraf het volumebereik van de TV in, waardoor buitensporige volumeregelingen onmogelijk worden en er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt voor de buren.

Vergrendeling bedieningselem. voorzijde

Voorkomt onrechtmatige toegang tot TV-functies

Kanaalprogrammering voor inschakeling

Ideaal voor in-house adverteren of informatiekanalen omdat hiermee een vooraf ingesteld kanaal kan worden weergegeven als de TV wordt ingeschakeld.

Beveiligde toegang tot het menu

Biedt voorwaardelijke toegang tot de installatie- en configuratie-instellingen via een speciale code of een hoofdafstandsbediening

Compatibel met SmartCard Xpress-box voor interactieve systemen

De optionele SmartCard Xpress-doos kan worden gemonteerd aan de achterzijde van de TV. Hiermee kunnen decoders en toepassingskaarten van andere leveranciers met de TV communiceren voor een uitgebreidere functionaliteit. De TV kan ook worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (ondersteunt de UART- en RS232-protocols) en de SmartPlug Control-interface.

Optionele extra stroomvoorziening (12 V)

De (optionele) extra stroomvoorziening zorgt voor de werking van de kaartsleuf, de klokweergave en het wekalarm wanneer de TV is uitgeschakeld.

Serial Xpress™ Control-interface

De Serial Xpress™ Control-interface is compatibel met alle belangrijkste entertainmentdiensten. Met het protocol kan de TV worden aangesloten op externe decoders, set-top boxes en PC-oplossingen. Ondersteunt het UART- en RS232-protocol.

Op de toekomst voorbereid door opwaardeerbare software

De opwaardeerbare software-architectuur zorgt ervoor dat de TV op de toekomst is voorbereid en compatibel is met nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Zo wordt uw investering beschermd.

Digital Crystal Clear levert intense bioscoopachtige beelden

Digital Crystal Clear is een pakket beeldinnovaties waarmee de beeldkwaliteit digitaal wordt bewerkt en geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een optimale kleur, scherpte en contrast. Alsof u in de bioscoop zit!

Enhanced-definition Plasma WVGA-scherm met 852 x 480p

Dit WVGA-scherm met de nieuwste plasmaschermtechnologie biedt een HD-resolutie van 852 x 480p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met een optimale helderheid en verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

Active Control optimaliseert de beeldkwaliteit, ongeacht de bron

Active Control verbetert ruis en scherpte met een continue snelheid van 60 aanpassingen per seconde. Doordat de beeldinstelling dus meer dan 3000 keer per minuut wordt aangepast, zorgt Active Control Plus voor een optimaal beeld.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in