1

Professional LCD-TV

    -{discount-percentage}%

    Professional LCD-TV

    De ultieme kijkervaring met Ambilight

    Verras uw gasten met de ultieme interactieve kijkervaring. Ambilight genereert een uniek omgevingslicht voor een ongeëvenaarde en ontspannende televisiebeleving. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme kijkervaring met Ambilight

Verras uw gasten met de ultieme interactieve kijkervaring. Ambilight genereert een uniek omgevingslicht voor een ongeëvenaarde en ontspannende televisiebeleving. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Cineos Professional LCD-TV

42 inch, LCD, met geïntegreerde digitale tuner 42HF9385D/10 Soortgelijke producten zoeken

De ultieme kijkervaring met Ambilight

digitale, interactieve LCD-TV

2-kanaals actief Ambilight voor een verbeterde weergave

Ambilight maakt de weergave nog indrukwekkender door toevoeging van omgevingslicht dat wordt aangepast aan de kleuren en de lichtsterkte van het beeld. Dit voegt een nieuwe dimensie aan uw kijkplezier toe, waardoor u volkomen opgaat in de beelden waar u naar kijkt. Het schept een sfeer waarin u details, contrast en kleur beter waarneemt en ontspannender televisie kijkt. Ambilight past de kleuren automatisch en onafhankelijk aan volgens de veranderende beelden op het scherm.

100 Hz Clear LCD voor een zeer scherpe beeldweergave (3 ms)

100 Hz Clear LCD voor een zeer scherpe beeldweergave (3 ms)

100 Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in een responstijd van 3 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

Geïntegreerde DVB-T-tuner voor digitale TV en radio

Met de geïntegreerde DVB-T-tuner kunt u naast de bestaande analoge kanalen ook Digital Terrestrial TV-kanalen ontvangen. Ook kunnen uw gasten luisteren naar digitale radiostations met een hoge geluidskwaliteit, zonder dat u extra radioreceivers hoeft aan te schaffen.

Serial Xpress Control-interface voor interactieve systemen

De TV kan worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (UART-protocol).

Vergrendeling installatiemenu

Hiermee wordt niet-geautoriseerde toegang tot installatie- en configuratie-instellingen voorkomen zodat maximaal gebruiksgemak voor de gast kan worden gegarandeerd en onnodige kosten voor het opnieuw programmeren kunnen worden voorkomen.

USB-aansluiting om direct eenvoudig multimedia af te spelen

Met deze Philips-TV kan de gast een USB-stick aansluiten en zo eenvoudig en direct multimedia weergeven. De volgende formaten kunnen worden weergegeven: MP3, diapresentaties (.alb) en JPEG-foto's.

Draaivoet met antidiefstalvoorziening

Uw gasten kunnen vanuit elke plek in de kamer naar de TV kijken, want deze LCD-TV wordt geleverd met een verstelbare draaivoet. De draaivoet kan aan de tafel of aan een ander meubelstuk worden vastgemaakt, om zo het risico van diefstal te verkleinen.

Duplicatie van alle instellingen via USB voor een snelle installatie

U kunt in minder dan een minuut eenvoudig alle (kanaal)programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

Full HD LCD-scherm, 1920 x 1080p

Dit beeldscherm heeft een resolutie die wordt aangeduid als Full HD. De nieuwste LCD-schermtechnologie zorgt voor een volledige High Definition-breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p, de hoogste resolutie die voor HD kan worden uitgezonden. Dit scherm biedt de best mogelijke beeldkwaliteit voor elk formaat HD-signaal en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in