NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

Professional LCD-TV

  Professional LCD-TV

  Meer comfort voor uw gasten

  Gasten profiteren met deze moderne Hospitality TV van nog meer comfort op de kamer. Niet alleen kunnen ze eigen apparaten aansluiten, ook digitale TV is mogelijk dankzij de DVB-T-tuner. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Meer comfort voor uw gasten

Gasten profiteren met deze moderne Hospitality TV van nog meer comfort op de kamer. Niet alleen kunnen ze eigen apparaten aansluiten, ook digitale TV is mogelijk dankzij de DVB-T-tuner. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Professional LCD-TV

32 inch Pro+ systeem, LCD, DVB-T MPEG2* 32HFL4351D/10 Soortgelijke producten zoeken

Meer comfort voor uw gasten

Digitale Philips Hospitality LCD-TV

 • HD LCD-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt uw gasten een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Welkomstbericht op het scherm

  Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

 • Kanaalprogrammering voor inschakeling

  Ideaal voor in-house adverteren of informatiekanalen omdat hiermee een vooraf ingesteld kanaal kan worden weergegeven als de TV wordt ingeschakeld.

 • Geïntegreerde weergave van de klok met wek- en berichtenalarm

  De ingebouwde weergave van de klok, die u ook als wekker kunt gebruiken, maakt een losse klok en daarmee snoeren en aansluitingen in de kamer overbodig.

 • Eén gecombineerde zenderlijst voor analoge en digitale kanalen

  Eén gecombineerde zenderlijst voor analoge en digitale kanalen. Hierdoor kan de gast probleemloos tussen analoge en digitale kanalen zappen.

 • Gebruiksvriendelijke zenderlijst voor eenvoudige navigatie

  De gebruiksvriendelijke zenderlijst bevat duidelijke en intuïtieve knoppen met duidelijke begeleidende afbeeldingen om uw favoriete kanalen gemakkelijk te kunnen vinden.

 • Gebruiksvriendelijke Hospitality-afstandsbediening

  Deze TV wordt geleverd met een stijvolle afstandsbediening die speciaal is ontworpen voor gebruik in de horeca. De afstandsbediening beschikt alleen over de belangrijkste knoppen en functies, zodat hij door de gast uiterst eenvoudig is te gebruiken. Bovendien beschikt hij over een functie die melding maakt van een laag batterijniveau en een functie die diefstal van de batterijen voorkomt. Deze functies maken de afstandsbediening uiterst bruikbaar voor hotels.

 • Compatibel met Philips Connectivity Panel, zodat gasten van hun eigen apparaten kunnen genieten

  Deze TV werkt naadloos samen met Philips Connectivity Panels. De gast kan eenvoudig genieten van media van een PC, MP3-speler, DVD-speler, camcorder en vele andere apparaten. Dankzij de autodetectiefuntie schakelen het Connectivity Panel en de TV automatisch over naar de inhoud van het aangesloten apparaat.

 • Compatibel met set-top boxes

  Deze hotel-TV kan op een set-top box worden aangesloten en ondersteunt daardoor inschakeling via de scart-kabel en het Serial Express Lite-protocol.

 • Duplicatie van alle instellingen via USB voor een snelle installatie

  U kunt in minder dan een minuut eenvoudig alle (kanaal)programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

 • Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

  Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Vraag uw contactpersoon bij Philips welke landen gebruikmaken van DVB-T.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in