NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

professionele breedbeeld-TV

  professionele breedbeeld-TV

  Breedbeeld-TV met Real Flat-systeem

  De System SmartCard-reeks combineert managementefficiency én perfect gebruiksgemak voor gasten. De geïntegreerde uitbreidingssleuf is geschikt voor interactieve systemen, voorbereid op de toekomst en klaar voor digitale toepassingen. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Breedbeeld-TV met Real Flat-systeem

De System SmartCard-reeks combineert managementefficiency én perfect gebruiksgemak voor gasten. De geïntegreerde uitbreidingssleuf is geschikt voor interactieve systemen, voorbereid op de toekomst en klaar voor digitale toepassingen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Breedbeeld-TV met Real Flat-systeem

voor in-room interactieve toepassingen

 • SmartCard 3v3-uitbreidingssleuf

  Geschikt voor installatie van OEM-decoders of decoders van een andere leverancier in de TV voor het inbouwen van speciaal ontworpen componenten. Maakt externe set-top-decoders, afstandsbedieningen of data-aansluitpunten overbodig. Integreert een systeem voor superieure bedieningstoepassingen. Uitbreidbaar met toekomstige upgrades. Geschikt voor digitale toepassingen.

 • Smartplug RJ12-aansluiting

  De Smartplug RJ12-aansluiting is compatibel met OEM-decoders en -controllers en decoders en controllers van andere leveranciers voor communicatie met de TV.

 • Volumebeperking

  Deze functie stelt vooraf het volumebereik van de TV in, waardoor buitensporige volumeregelingen onmogelijk worden en er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt voor de buren.

 • Geïntegreerde weergave van de klok met wek- en berichtenalarm

  Dankzij de ingebouwde weergave van de klok, dat tevens werkt als wekalarm, is er geen extra klok met kabels en aansluitingen nodig elders in de kamer. Automatische tijdssynchronisatie via teletekst en het behoud van alarminstellingen tijdens korte perioden van stroomuitval zorgen verder voor een optimaal comfort voor gasten.

 • Draadloze SmartLoader voor een snelle duplicatie

  U kunt in minder dan een minuut eenvoudig en draadloos alle programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

 • Externe luidsprekeraansluiting

  Versterkte audioaansluiting voor een eenvoudige installatie van externe luidsprekers (bijvoorbeeld voor badkamers), waardoor investeringen in externe apparatuur niet meer nodig zijn

 • Welkomstbericht op het scherm

  Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

 • Vergrendeling bedieningselem. voorzijde

  Voorkomt onrechtmatige toegang tot TV-functies

 • Kanaalprogrammering voor inschakeling

  Ideaal voor in-house adverteren of informatiekanalen omdat hiermee een vooraf ingesteld kanaal kan worden weergegeven als de TV wordt ingeschakeld.

 • Beveiligde toegang tot het menu

  Biedt voorwaardelijke toegang tot de installatie- en configuratie-instellingen via een speciale code of een hoofdafstandsbediening

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Deze functie kan worden geselecteerd in het instellingenmenu. De TV kan automatisch worden uitgeschakeld na een ingestelde periode, waardoor het stroomverbruik lager is en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Deze functie kan worden ingesteld van 0 tot 99 uur.

 • Teletekstontvangst in verschillende talen

  Hiermee kunnen gebruikers hun taal selecteren, mits deze wordt ondersteund door de tekens van teletekst

 • Scan Velocity Modulation (SVM) verbetert de definitie en het contrast

  SVM (Scan Velocity Modulation) varieert de snelheid van de elektronenstraal. Dit levert een fijner, scherper beeld op met een hoger contrast.

 • 2D-combfilter maakt beelden scherper voor fijnere details.

  Het 2D-combfilter scheidt gegevens over chrominantie (kleurverzadiging) en luminantie (helderheid) in het videosignaal. Deze worden onafhankelijk van elkaar verwerkt, waardoor de resolutie verbetert en vervorming wordt tegengegaan.

 • NICAM Digital Stereo voor een scherp en helder stereogeluid

  In bepaalde landen, zoals het Verenigd Koninkrijk en België, worden TV-programma's uitgezonden in digitaal NICAM-stereogeluid. Dit geluid is van CD-kwaliteit en heeft vrijwel geen last van ruis of signaalverzwakking. Het werkt met uitzendingen in mono, stereo en Dolby Pro Logic. De ingebouwde tuner kan het NICAM-signaal decoderen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in