1

professionele breedbeeld-TV

    -{discount-percentage}%

    professionele breedbeeld-TV

    Breedbeeld-TV met Real Flat-systeem

    De System SmartCard-reeks combineert managementefficiency én perfect gebruiksgemak voor gasten. De geïntegreerde uitbreidingssleuf is geschikt voor interactieve systemen, voorbereid op de toekomst en klaar voor digitale toepassingen. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Breedbeeld-TV met Real Flat-systeem

De System SmartCard-reeks combineert managementefficiency én perfect gebruiksgemak voor gasten. De geïntegreerde uitbreidingssleuf is geschikt voor interactieve systemen, voorbereid op de toekomst en klaar voor digitale toepassingen. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Breedbeeld-TV met Real Flat-systeem

voor in-room interactieve toepassingen

SmartCard 3v3-uitbreidingssleuf

Geschikt voor installatie van OEM-decoders of decoders van een andere leverancier in de TV voor het inbouwen van speciaal ontworpen componenten. Maakt externe set-top-decoders, afstandsbedieningen of data-aansluitpunten overbodig. Integreert een systeem voor superieure bedieningstoepassingen. Uitbreidbaar met toekomstige upgrades. Geschikt voor digitale toepassingen.

Smartplug RJ12-aansluiting

De Smartplug RJ12-aansluiting is compatibel met OEM-decoders en -controllers en decoders en controllers van andere leveranciers voor communicatie met de TV.

Volumebeperking

Deze functie stelt vooraf het volumebereik van de TV in, waardoor buitensporige volumeregelingen onmogelijk worden en er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt voor de buren.

Geïntegreerde weergave van de klok met wek- en berichtenalarm

Dankzij de ingebouwde weergave van de klok, dat tevens werkt als wekalarm, is er geen extra klok met kabels en aansluitingen nodig elders in de kamer. Automatische tijdssynchronisatie via teletekst en het behoud van alarminstellingen tijdens korte perioden van stroomuitval zorgen verder voor een optimaal comfort voor gasten.

Draadloze SmartLoader voor een snelle duplicatie

U kunt in minder dan een minuut eenvoudig en draadloos alle programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

Externe luidsprekeraansluiting

Versterkte audioaansluiting voor een eenvoudige installatie van externe luidsprekers (bijvoorbeeld voor badkamers), waardoor investeringen in externe apparatuur niet meer nodig zijn

Welkomstbericht op het scherm

Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

Vergrendeling bedieningselem. voorzijde

Voorkomt onrechtmatige toegang tot TV-functies

Kanaalprogrammering voor inschakeling

Ideaal voor in-house adverteren of informatiekanalen omdat hiermee een vooraf ingesteld kanaal kan worden weergegeven als de TV wordt ingeschakeld.

Beveiligde toegang tot het menu

Biedt voorwaardelijke toegang tot de installatie- en configuratie-instellingen via een speciale code of een hoofdafstandsbediening

ESP™ (Energy Savings Programmability)

Deze functie kan worden geselecteerd in het instellingenmenu. De TV kan automatisch worden uitgeschakeld na een ingestelde periode, waardoor het stroomverbruik lager is en de levensduur van het apparaat wordt verlengd. Deze functie kan worden ingesteld van 0 tot 99 uur.

Teletekstontvangst in verschillende talen

Hiermee kunnen gebruikers hun taal selecteren, mits deze wordt ondersteund door de tekens van teletekst

Scan Velocity Modulation (SVM) verbetert de definitie en het contrast

SVM (Scan Velocity Modulation) varieert de snelheid van de elektronenstraal. Dit levert een fijner, scherper beeld op met een hoger contrast.

2D-combfilter maakt beelden scherper voor fijnere details.

Het 2D-combfilter scheidt gegevens over chrominantie (kleurverzadiging) en luminantie (helderheid) in het videosignaal. Deze worden onafhankelijk van elkaar verwerkt, waardoor de resolutie verbetert en vervorming wordt tegengegaan.

NICAM Digital Stereo voor een scherp en helder stereogeluid

In bepaalde landen, zoals het Verenigd Koninkrijk en België, worden TV-programma's uitgezonden in digitaal NICAM-stereogeluid. Dit geluid is van CD-kwaliteit en heeft vrijwel geen last van ruis of signaalverzwakking. Het werkt met uitzendingen in mono, stereo en Dolby Pro Logic. De ingebouwde tuner kan het NICAM-signaal decoderen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in