NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

Professional LCD-TV

  Professional LCD-TV

  De ultieme filmbelevenis

  De stijlvolle Ultimate HD Hospitality TV is dé complete digitale HD-oplossing. Een set-top box is niet nodig en gasten genieten van een echte HD-bioscoopoplossing. Uw gasten bleven nog nooit zo graag op hun kamer! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme filmbelevenis

De stijlvolle Ultimate HD Hospitality TV is dé complete digitale HD-oplossing. Een set-top box is niet nodig en gasten genieten van een echte HD-bioscoopoplossing. Uw gasten bleven nog nooit zo graag op hun kamer! Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Professional LCD-TV

26 inch Ultimate HD, LCD, DVB-T/C MPEG4* 26HFL5870D/10 Soortgelijke producten zoeken

De ultieme filmbelevenis

Philips Ultimate HD Hospitality LCD-TV

 • Thema-TV waarmee gasten gemakkelijk hun eigen kanalen kunnen vinden

  Thema-TV waarmee gasten gemakkelijk hun eigen kanalen kunnen vinden

  Thema-TV biedt een geavanceerde gebruikersinterface waarmee uw gasten kunnen navigeren in het gastenmenu om zonder interactief entertainmentsysteem gemakkelijk kanalen uit hun eigen land, nieuws en hotelgegevens te vinden.

 • Pixel Plus HD voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus HD voor meer details, diepte en helderheid

  Pixel Plus HD is een beeldverwerkingstechnologie waarmee kijkers inhoud kunnen bekijken die levendig, natuurlijk en echt is. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte bij elke HD-bron.

 • HD LCD-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

  Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt uw gasten een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

 • Beveiligde SmartCard-sleuf

  Met de ingebouwde SmartCard-slot kunnen derden via toepassingskaarten functionaliteit toevoegen aan de TV, zonder extra dozen en externe aansluitingen. De TV kan ook worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (ondersteunt de UART- en RS232-protocols) en de SmartPlug Control-interface.

 • Op afstand software bijwerken

  De TV-software die hotelspecifieke functies aanstuurt, kan op afstand worden bijgewerkt door een gecertificeerde systeemprovider.

 • Geïntegreerde weergave van de klok met wek- en berichtenalarm

  De ingebouwde weergave van de klok, die u ook als wekker kunt gebruiken, maakt een losse klok en daarmee snoeren en aansluitingen in de kamer overbodig.

 • Compatibel met Philips Connectivity Panel, zodat gasten van hun eigen apparaten kunnen genieten

  Deze TV werkt naadloos samen met Philips Connectivity Panels. De gast kan eenvoudig genieten van media van een PC, MP3-speler, DVD-speler, camcorder en vele andere apparaten. Dankzij de autodetectiefuntie schakelen het Connectivity Panel en de TV automatisch over naar de inhoud van het aangesloten apparaat.

 • Oplossing voor volledige kostenoptimalisatie

  Met de Philips Ultimate HD Hospitality TV kunt u eersteklas High Definition-inhoud voor uw gasten weergeven zonder set-top box in de kamer. Met deze TV bent u zeker van een oplossing met volledige kostenoptimalisatie die alle HD-vereisten bevat, zoals MPEG 4-ontvangst via DVB-T en/of DVB-C-tuner met inhoudsbeveiliging.

 • VSecure en VTrack voor HD-inhoudsbeveiliging in hotels

  Als u eersteklas HD-inhoud aan de gast wilt weergeven, zijn er strikte voorzorgen voor inhoudsbeveiliging nodig van de inhoudsindustrie. Philips heeft een totaaloplossing ontworpen voor HD-inhoudsbeveiliging in hotels die bestaat uit VSecure voor HD-inhoudsbeveiliging en VTrack voor forensische HD-watermerken.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

  Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • Vraag uw contactpersoon bij Philips welke landen gebruikmaken van DVB-T.
 • Normaal energieverbruik wanneer ingeschakeld gemeten in overeenstemming met IEC62087 Ed 2.
 • Jaarlijks energieverbruik is berekend aan de hand van het normale energieverbruik gedurende 4 uur per dag en 365 dagen per jaar.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in