1

Professional LCD-TV

    -{discount-percentage}%

    Professional LCD-TV

    De ultieme interactieve Hospitality TV

    Deze stijlvolle, energiezuinige Hospitality TV met geïntegreerde SmartCard-slot is onze beste interactieve oplossing die bescherming biedt tegen ongeoorloofd gebruik. Uw gasten genieten van een geweldige kijkervaring (die optioneel is uit te breiden met badkamermuziek) en een aangepast welkomstbericht. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De ultieme interactieve Hospitality TV

Deze stijlvolle, energiezuinige Hospitality TV met geïntegreerde SmartCard-slot is onze beste interactieve oplossing die bescherming biedt tegen ongeoorloofd gebruik. Uw gasten genieten van een geweldige kijkervaring (die optioneel is uit te breiden met badkamermuziek) en een aangepast welkomstbericht. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De ultieme interactieve Hospitality TV

Philips LCD-TV en SmartCard-slot

Op afstand software bijwerken

De TV-software die hotelspecifieke functies aanstuurt, kan op afstand worden bijgewerkt door een gecertificeerde systeemprovider.

Beveiligde SmartCard-sleuf

Met de ingebouwde SmartCard-slot kunnen derden via toepassingskaarten functionaliteit toevoegen aan de TV, zonder extra dozen en externe aansluitingen. De TV kan ook worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (ondersteunt de UART- en RS232-protocols) en de SmartPlug Control-interface.

Digital Crystal Clear voor een bioscoopervaring

Digital Crystal Clear is een verwerkingstechnologie die de beeldkwaliteit digitaal aanpast en verbetert door het contrast, de kleuren en de scherpte te optimaliseren. Hierdoor zijn de beelden zo levendig zodat het lijkt alsof u in de bioscoop zit!

Geïntegreerde weergave van de klok met wek- en berichtenalarm

Dankzij de ingebouwde weergave van de klok, dat tevens werkt als wekalarm, is er geen extra klok met kabels en aansluitingen nodig elders in de kamer. Automatische tijdssynchronisatie via teletekst en het behoud van alarminstellingen tijdens korte perioden van stroomuitval zorgen verder voor een optimaal comfort voor gasten.

Welkomstbericht op het scherm

Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

Draaivoet met antidiefstalvoorziening

Uw gasten kunnen vanuit elke plek in de kamer naar de TV kijken, want deze LCD-TV wordt geleverd met een verstelbare draaivoet. De draaivoet kan aan de tafel of aan een ander meubelstuk worden vastgemaakt, om zo het risico van diefstal te verkleinen.

Draadloze SmartLoader voor een snelle duplicatie

U kunt in minder dan een minuut eenvoudig en draadloos alle programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

Vergrendeling installatiemenu

Hiermee wordt niet-geautoriseerde toegang tot installatie- en configuratie-instellingen voorkomen zodat maximaal gebruiksgemak voor de gast kan worden gegarandeerd en onnodige kosten voor het opnieuw programmeren kunnen worden voorkomen.

Externe-luidsprekerconnector en extra stroomvoorziening

De TV is voorzien van een audioconnector met versterker voor een eenvoudige installatie van externe luidsprekers (bijvoorbeeld in de badkamer). Zo hoeft u geen extra apparatuur aan te schaffen. Door de extra geïntegreerde stroomvoorziening is er geen afzonderlijke stroomvoorziening voor een interactief systeem nodig. Bij autonoom gebruik kan de extra stroomvoorziening worden uitgeschakeld om energie te besparen.

SmartPower voor energiebesparing

De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in