NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

Professional LCD-TV

  Professional LCD-TV

  De veelzijdige en interactieve Hospitality TV

  Deze stijlvolle en energiezuinige Hospitality TV is volledig ingesteld op interactiviteit. Uw gasten genieten van een geweldige kijkervaring (die optioneel is uit te breiden met badkamermuziek) en een aangepast welkomstbericht. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De veelzijdige en interactieve Hospitality TV

Deze stijlvolle en energiezuinige Hospitality TV is volledig ingesteld op interactiviteit. Uw gasten genieten van een geweldige kijkervaring (die optioneel is uit te breiden met badkamermuziek) en een aangepast welkomstbericht. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

De veelzijdige en interactieve Hospitality TV

Philips HD ready LCD-TV

 • Op afstand software bijwerken

  De TV-software die hotelspecifieke functies aanstuurt, kan op afstand worden bijgewerkt door een gecertificeerde systeemprovider.

 • Compatibel met SmartCard Xpress-box voor interactieve systemen

  De optionele SmartCard Xpress-doos kan worden gemonteerd aan de achterzijde van de TV. Hiermee kunnen decoders en toepassingskaarten van andere leveranciers met de TV communiceren voor een uitgebreidere functionaliteit. De TV kan ook worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (ondersteunt de UART- en RS232-protocols) en de SmartPlug Control-interface.

 • Digital Crystal Clear voor een bioscoopervaring

  Digital Crystal Clear is een verwerkingstechnologie die de beeldkwaliteit digitaal aanpast en verbetert door het contrast, de kleuren en de scherpte te optimaliseren. Hierdoor zijn de beelden zo levendig zodat het lijkt alsof u in de bioscoop zit!

 • Welkomstbericht op het scherm

  Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

 • Draaivoet met antidiefstalvoorziening

  Uw gasten kunnen vanuit elke plek in de kamer naar de TV kijken, want deze LCD-TV wordt geleverd met een verstelbare draaivoet. De draaivoet kan aan de tafel of aan een ander meubelstuk worden vastgemaakt, om zo het risico van diefstal te verkleinen.

 • Draadloze SmartLoader voor een snelle duplicatie

  U kunt in minder dan een minuut eenvoudig en draadloos alle programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

 • Externe-luidsprekerconnector en extra stroomvoorziening

  De TV is voorzien van een audioconnector met versterker voor een eenvoudige installatie van externe luidsprekers (bijvoorbeeld in de badkamer). Zo hoeft u geen extra apparatuur aan te schaffen. Door de extra geïntegreerde stroomvoorziening is er geen afzonderlijke stroomvoorziening voor een interactief systeem nodig. Bij autonoom gebruik kan de extra stroomvoorziening worden uitgeschakeld om energie te besparen.

 • Vergrendeling installatiemenu

  Hiermee wordt niet-geautoriseerde toegang tot installatie- en configuratie-instellingen voorkomen zodat maximaal gebruiksgemak voor de gast kan worden gegarandeerd en onnodige kosten voor het opnieuw programmeren kunnen worden voorkomen.

 • SmartPower voor energiebesparing

  De intensiteit van de achtergrondverlichting kan worden gestuurd en vooraf worden ingesteld door het systeem. Hierdoor kunt u het energieverbruik met maximaal 50% terugdringen en aanzienlijk besparen op energiekosten.

 • Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

  Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in