NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

Professional LCD-TV

  Professional LCD-TV

  Een geavanceerd ontwerp met een uitstekende kwaliteit

  Met deze moderne en energiezuinige Hospitality TV geniet u van de voordelen van digitale televisie en bent u volledig voorbereid op de toekomst. Uw gasten genieten van een warm welkom en een geweldige kijkervaring. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een geavanceerd ontwerp met een uitstekende kwaliteit

Met deze moderne en energiezuinige Hospitality TV geniet u van de voordelen van digitale televisie en bent u volledig voorbereid op de toekomst. Uw gasten genieten van een warm welkom en een geweldige kijkervaring. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Professional LCD-TV

20 inch, LCD, met geïntegreerde digitale tuner 20HF5335D/12 Soortgelijke producten zoeken

Een geavanceerd ontwerp met een uitstekende kwaliteit

Digitale Philips Hospitality LCD-TV

 • Welkomstbericht op het scherm

  Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

 • Geïntegreerde DVB-T-tuner voor digitale TV en radio

  Met de geïntegreerde DVB-T-tuner kunt u naast de bestaande analoge kanalen ook Digital Terrestrial TV-kanalen ontvangen. Ook kunnen uw gasten luisteren naar digitale radiostations met een hoge geluidskwaliteit, zonder dat u extra radioreceivers hoeft aan te schaffen.

 • HDCP-inhoudsbeveiliging

  Het afspelen van door HDCP beveiligde inhoud wordt ondersteund, voor zowel SD- als HD-inhoud. HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) is een kopieerbeveiligingstechniek die het illegaal kopiëren van beeld- en geluidsmateriaal (zoals films en concerten) tegengaat.

 • SmartLoader voor een snelle duplicatie

  U kunt in minder dan een minuut TV-instellingen en analoge programmeringsinstellingen van het ene naar het andere TV-toestel kopiëren. De functie zorgt voor uniformiteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die de installatie met zich meebrengt aanzienlijk.

 • Vergrendeling installatiemenu

  Hiermee wordt niet-geautoriseerde toegang tot installatie- en configuratie-instellingen voorkomen zodat maximaal gebruiksgemak voor de gast kan worden gegarandeerd en onnodige kosten voor het opnieuw programmeren kunnen worden voorkomen.

 • Geschikt voor VESA-montage

  De VESA (Video Electronics Standards Association) heeft een industrienorm opgesteld voor het ophangen van apparatuur aan muren en plafonds. Dit biedt een grote flexibiliteit in montagemogelijkheden en een enorme keus in montagesteunen.

 • Digital Crystal Clear voor een bioscoopervaring

  Digital Crystal Clear is een verwerkingstechnologie die de beeldkwaliteit digitaal aanpast en verbetert door het contrast, de kleuren en de scherpte te optimaliseren. Hierdoor zijn de beelden zo levendig zodat het lijkt alsof u in de bioscoop zit!

 • Incredible Surround™ voor nog beter audioplezier

  Incredible Surround™ is een audioverwerkingstechnologie die de virtuele afstand tussen de twee luidsprekers vergroot en voor een intensere ervaring zorgt. Met Incredible Surround™ ervaren uw gasten totale surround sound met een dieper en breder geluid zonder het gebruik van extra luidsprekers.

 • Laag energieverbruik

  De TV's van Philips zijn zo ontworpen dat ze een minimaal energieverbruik hebben. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt ook voor lagere gebruikskosten.

 • Milieuvriendelijk ontwerp en vlamvertragende behuizing

  Duurzaamheid is het kernwoord bij Philips. De TV's van het bedrijf worden ontworpen en geproduceerd volgens onze EcoDesign-principes, waarbij we ons richten op milieuvriendelijke producten. Om dit te bereiken, verwijderen we gevaarlijke stoffen en zorgen we voor een lager energieverbruik, een lager gewicht, een efficiëntere verpakking en een betere recycling. Daarnaast hebben Philips-TV's ook een speciale behuizing die is gemaakt van vlambestendig materiaal. Onafhankelijke testen door brandweerkorpsen hebben aangetoond dat TV's soms branden die zijn veroorzaakt door externe bronnen kunnen verergeren, maar een Philips-TV doet dat niet.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in