NL
EN
1
Niet-gecategoriseerd

Professional Flat TV

  Professional Flat TV

  Hospitality Flat TV

  Compact, slank en stijlvol. Deze LCD Hospitality-TV van 20 inch biedt alles wat u nodig hebt om uw gasten zich thuis te laten voelen. Daarnaast bespaart deze televisie tijd en eigendomskosten voor de hôtelier. Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hospitality Flat TV

Compact, slank en stijlvol. Deze LCD Hospitality-TV van 20 inch biedt alles wat u nodig hebt om uw gasten zich thuis te laten voelen. Daarnaast bespaart deze televisie tijd en eigendomskosten voor de hôtelier. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Hospitality Flat TV

met draadloze duplicatie voor een snelle installatie

 • Draadloze SmartLoader voor een snelle duplicatie

  U kunt in minder dan een minuut eenvoudig en draadloos alle programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

 • Vergr. bedien.elem. voor-/zijkant

  Als u in het instelmenu de optie selecteert om toegang tot de bedieningselementen van de televisie aan de voorzijde of de zijkanten te vergrendelen of te ontgrendelen, wordt niet-geautoriseerde toegang tot het televisiemenu voorkomen, wat de hôtelier de tijd en moeite van het opnieuw installeren bespaart.

 • Ingebouwde FM-radio

  De geïntegreerde FM-radio biedt extra comfort zonder dat extra radioreceivers hoeven te worden aangeschaft.

 • Om te zetten naar TV voor consumenten

  Zorgt ervoor dat de televisie eenvoudig is om te zetten van commerciële doeleinden naar een televisie voor consumenten bij de verkoop ervan.

 • Vergrendeling installatiemenu

  Hiermee wordt niet-geautoriseerde toegang tot installatie- en configuratie-instellingen voorkomen zodat maximaal gebruiksgemak voor de gast kan worden gegarandeerd en onnodige kosten voor het opnieuw programmeren kunnen worden voorkomen.

 • Volumebeperking

  Deze functie stelt vooraf het volumebereik van de TV in, waardoor buitensporige volumeregelingen onmogelijk worden en er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt voor de buren.

 • Kanaalprogrammering voor inschakeling

  Ideaal voor in-house adverteren of informatiekanalen omdat hiermee een vooraf ingesteld kanaal kan worden weergegeven als de TV wordt ingeschakeld.

 • Crystal Clear III levert natuurlijk beeld van topkwaliteit

  Crystal Clear III verbetert het schermbeeld drastisch met behulp van de volgende technieken: 2D-combfilter, Dynamisch contrast, Blue Stretch, Green enhancement. Zo kunt u genieten van zo natuurlijk mogelijke kleuren.

 • 2D-combfilter maakt beelden scherper voor fijnere details.

  Het 2D-combfilter scheidt gegevens over chrominantie (kleurverzadiging) en luminantie (helderheid) in het videosignaal. Deze worden onafhankelijk van elkaar verwerkt, waardoor de resolutie verbetert en vervorming wordt tegengegaan.

 • Virtual Dolby Surround voor een bioscoopachtige geluidservaring

  Virtual Dolby Surround is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere Surround Sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra achterluidsprekers nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in