1

Professional Flat TV

    -{discount-percentage}%

    Professional Flat TV

    Systeemklare Flat TV

    Een elegant ontworpen TV met best-in-class prestaties voor uw in-room entertainmentsysteem. Met optionele SmartCard XPress box voor een gemakkelijke integratie met interactieve services van derden. Bekijk alle voordelen

    Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Systeemklare Flat TV

Een elegant ontworpen TV met best-in-class prestaties voor uw in-room entertainmentsysteem. Met optionele SmartCard XPress box voor een gemakkelijke integratie met interactieve services van derden. Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Systeemklare Flat TV

Speciaal ontworpen voor in-room entertainment

Draadloze SmartLoader voor een snelle duplicatie

U kunt in minder dan een minuut eenvoudig en draadloos alle programmeringsinstellingen van het ene TV-toestel kopiëren naar andere TV-toestellen. De functie zorgt voor synchroniciteit tussen TV-toestellen en vermindert de tijd en kosten die nodig zijn voor de installatie aanzienlijk.

Welkomstbericht op het scherm

Telkens wanneer de TV wordt ingeschakeld, wordt er een welkomstbericht weergegeven.

Volumebeperking

Deze functie stelt vooraf het volumebereik van de TV in, waardoor buitensporige volumeregelingen onmogelijk worden en er geen geluidsoverlast wordt veroorzaakt voor de buren.

Vergrendeling bedieningselem. voorzijde

Voorkomt onrechtmatige toegang tot TV-functies

Kanaalprogrammering voor inschakeling

Ideaal voor in-house adverteren of informatiekanalen omdat hiermee een vooraf ingesteld kanaal kan worden weergegeven als de TV wordt ingeschakeld.

Beveiligde toegang tot het menu

Biedt voorwaardelijke toegang tot de installatie- en configuratie-instellingen via een speciale code of een hoofdafstandsbediening

Ingebouwde FM-radio

De geïntegreerde FM-radio biedt extra comfort zonder dat extra radioreceivers hoeven te worden aangeschaft.

Compatibel met SmartCard Xpress-box voor interactieve systemen

De optionele SmartCard Xpress-doos kan worden gemonteerd aan de achterzijde van de TV. Hiermee kunnen decoders en toepassingskaarten van andere leveranciers met de TV communiceren voor een uitgebreidere functionaliteit. De TV kan ook worden aangesloten op externe decoders en set-top boxes van alle grote providers van interactieve systemen via de Serial Xpress Control-interface (ondersteunt de UART- en RS232-protocols) en de SmartPlug Control-interface.

Serial Xpress™ Control-interface

De Serial Xpress™ Control-interface is compatibel met alle belangrijkste entertainmentdiensten. Met het protocol kan de TV worden aangesloten op externe decoders, set-top boxes en PC-oplossingen. Ondersteunt het UART- en RS232-protocol.

Optionele extra stroomvoorziening (12 V)

De (optionele) extra stroomvoorziening zorgt voor de werking van de kaartsleuf, de klokweergave en het wekalarm wanneer de TV is uitgeschakeld.

Op de toekomst voorbereid door opwaardeerbare software

De opwaardeerbare software-architectuur zorgt ervoor dat de TV op de toekomst is voorbereid en compatibel is met nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Zo wordt uw investering beschermd.

Crystal Clear III levert natuurlijk beeld van topkwaliteit

Crystal Clear III verbetert het schermbeeld drastisch met behulp van de volgende technieken: 2D-combfilter, Dynamisch contrast, Blue Stretch, Green enhancement. Zo kunt u genieten van zo natuurlijk mogelijke kleuren.

High Definition LCD XGA-scherm, 1024 x 768p

Dit XGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie heeft een HD-breedbeeldresolutie van 1024 x 768p pixels en geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

2D-combfilter maakt beelden scherper voor fijnere details.

Het 2D-combfilter scheidt gegevens over chrominantie (kleurverzadiging) en luminantie (helderheid) in het videosignaal. Deze worden onafhankelijk van elkaar verwerkt, waardoor de resolutie verbetert en vervorming wordt tegengegaan.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in