1
DJ-apparatuur

Registreren

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Philips in samenwerking met Armin van Buuren


De Philips DJ Pro-apparatuur is ontwikkeld in samenwerking met Armin van Buuren. Het resultaat: essentiële DJ-apparatuur voor iedereen die leeft voor muziek. Armins ervaring en professionalisme hebben de lat voor de branche ongekend hoog gelegd.

Philips professionele DJ-hoofdtelefoon

 


De Philips PRO DJ-hoofdtelefoon is ontwikkeld in samenwerking met Armin van Buuren. Dankzij zijn ervaring voldoet de PRO DJ-hoofdtelefoon aan de hoogste standaarden. Het ongeëvenaarde geluid en de robuuste aluminium constructie staan garant voor optimale prestaties en maximaal comfort: ideaal voor muziekprofessionals.

Robuust


Hoofdband van staallegering met aluminium scharnierconstructie voor verbeterde duurzaamheid

Hoog uitgangsvermogen


Drivers van 50 mm ontwikkeld voor krachtige 3500 mW-verwerking
 

Compact


Vouwt zich op in een compacte vorm voor eenvoudig opbergen en meenemen

Verwisselbare kussens


Afneembare, vervangbare en comfortabele oorkussens

 

Productkenmerken

Philips M1X-DJ-geluidssysteemEen leven zonder muziek is voor Armin Van Buuren ondenkbaar. De M1X is een DJ-mixer en een geluidssysteem dat op zijn passie is geïnspireerd. Alles wat een aankomende DJ nodig heeft om het publiek op te zwepen zit in dit draagbare apparaat. Treed op wanneer en waar u maar wilt.

Naadloze integratie
van djay 2-app


Dock uw iPad met de djay 2 iPad-app van Algoriddm om mixen op uw iPad net zo makkelijk te maken als op uw draaitafel. Gebruik grote scratch-schijven, crossfaders en knoppen om mixes te maken van nummers in de iPad-muziekbibliotheek, of laat de Automix-modus al het harde werk doen. De djay 2-app van Algoriddm is gebruiksvriendelijk en bevat geavanceerde multi-touch mixfuncties, waardoor mixen gemakkelijk wordt voor iedereen, van beginners tot professionals.

Hoogwaardige scratch-schijven en crossfaders


Doordat de grote draaiknoppen aanraakgevoelig en antislip zijn, voelt het net als mixen op vinyl voor ongelofelijke scratch-prestaties

 

 

 

 

Omkeerbaar bedieningspaneel


Wanneer u niet aan het mixen of optreden bent, keert u het bedieningspaneel om en gebruikt u de M1X-DJ als Bluetooth-luidspreker zodat u kunt ontspannen, relaxen en luisteren naar uw muziek.

Koppelen voor grootser geluid


Koppel meerdere M1x DJ's aan elkaar of sluit ze via de audio-uitgang aan op externe luidsprekers of versterkers om overal het dak eraf te blazen.

 

Productkenmerken

Mediashowcase

Monitorhoofdtelefoons in DJ-stijlPhilips-monitorhoofdtelefoons bieden een fantastisch draagcomfort en combineren een uitstekende audiokwaliteit met diepe dynamische bassen en een krachtig geluid. Met zijn uitgebreide mogelijkheden is dit de perfecte hoofdtelefoon voor een reizend bestaan en een veelzijdig monitorhulpmiddel voor monitoring in DJ-stijl.

Productkenmerken

Mediashowcase