1
Producten

Somneo Sleep & Wake-up Light

Gesimuleerde zonsop- en zonsondergang, Gepersonaliseerd licht en geluid, Tracking in app HF3671/01

Veelgestelde vragen

Wat zijn de effecten van het licht van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light?

Tijdens het laatste halfuur slaap bereidt de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light uw lichaam geleidelijk voor op het ontwaken. Lees verder wat de effecten zijn van het licht van de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light voor uw hele lichaam.

Tijdens het laatste halfuur slaap bereidt de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light uw lichaam geleidelijk voor op het ontwaken

In de vroege ochtenduren zijn uw ogen gevoeliger voor licht dan wanneer u wakker bent. Tijdens die periode zorgen de relatief lage lichtniveaus van een gesimuleerde natuurlijke zonsopgang ervoor dat het cortisolniveau in het bloed kort na het ontwaken toeneemt. Als u de Somneo Sleep & Wake-up Light gebruikt, wordt u gemakkelijker wakker, bent u 's ochtends beter gehumeurd en voelt u zich energieker.
Als u de dag begint met de Philips Somneo Sleep & Wake-up Light kan dit een positief effect hebben op uw productiviteit en concentratie.

Let op: niet ieder mens is even gevoelig voor licht. Daarom kunt u de lichtintensiteit van uw Philips Somneo Sleep & Wake-up Light instellen op een niveau dat past bij uw lichtgevoeligheid voor een optimaal begin van de dag.

Play Pause

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HF3671/01 , HF3672/01 , HF3650/01 , HF3654/01 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.