1
Producten

Philips Micro jukebox HDD065 2GB*

HDD065/05

Problemen oplossen

Hoe upgrade ik de firmware van mijn Philips HDD/GoGear?

  1. Download de nieuwste versie van de Device Manager (Apparaatbeheer) via http://www.philips.com/support. Waarschijnlijk moet u de gewenste taal en het modelnummer, bijvoorbeeld hdd070, opgeven voordat u het upgradebestand van de Device Manager (Apparaatbeheer) kunt openen.

  2. Dubbelklik op het gedownloade uitvoeringsbestand om de installatie van de Device Manager (Apparaatbeheer) te starten.

  3. Als de installatie is voltooid, sluit u de hdd met de netstroomadapter aan op de stroomvoorziening.

  4. Start de Device Manager (Apparaatbeheer) als volgt: Start->Programma's->Philips GoGear HDD->Philips GoGear HDD.

  5. Er wordt een dialoogvenster geopend. Klik op Upgrade (Upgraden) om de upgrade van de firmware te starten (Probeer tijdens het upgradeproces de Jukebox niet te verwijderen. Daardoor kan de firmware beschadigd raken!).

  6. Volg de instructies op het scherm om de upgrade van de firmware te voltooien.

  7. De Device Manager (Apparaatbeheer) wordt automatisch gesloten na de melding dat het herstel is voltooid. Verwijder de GoGear Micro Jukebox op veilige wijze door op het pictogram EJECT HARDWARE (Hardware verwijderen) op de taakbalk te klikken. Wanneer u de melding krijgt dat het USB-apparaat voor massaopslag nu veilig uit het systeem kan worden verwijderd, klikt u op OK en koppelt u de Micro Jukebox los.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: HDD065/05 , HDD050/00 , HDD070/00 , HDD060/05 , HDD060/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?