1
Producten

Avent Digitale videobabyfoon

Privacy en veiligheid (A-FHSS), 2, 7 inch kleurenscherm, Slaapliedjes en terugspreekfunctie SCD620/01

Problemen oplossen

Mijn Philips Avent-babyfoon wordt niet opgeladen

Het kan gebeuren dat de ouder- of babyunit van je Philips Avent-babyfoon niet wordt opgeladen. Gebruik deze mogelijke oorzaken en oplossingen om te proberen dit zelf op te lossen.

De stroomadapter is niet aangesloten

Zorg ervoor dat de babyunit of de ouderunit van je Philips Avent-babyfoon is aangesloten op de stroomadapter. Mogelijk moet je verschillende posities proberen voordat de stroomadapter is aangesloten.

De stroomadapter is defect

Zowel de ouderunit als de babyunit worden geleverd met een stroomadapter. Controleer of de oplader de oorzaak is en verwissel de adapter van de babyunit met de adapter van de ouderunit.

Probleem verplaatst mee met stroomadapter
'Verplaatste' het probleem zich mee met een van de stroomadapters? Dit geeft aan dat de stroomadapter defect is. Je kunt een nieuwe stroomadapter kopen bij philips.com/parts-and-accesories.

Probleem ligt niet bij de stroomadapter
Als het probleem zich blijft voordoen en zich niet mee 'verplaatst' met een van de stroomadapters, is er mogelijk een technisch probleem met een van de units. Neem contact met ons op voor meer assistentie.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCD620/01 , SCD630/01 , SCD625/26 , SCD620/26 , SCD630/26 , SCD603/00 , SCD603/01 , SCD609/00 , SCD609/01 , SCD610/00 , SCD600/00 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.