1
Producten

SmartPro Compact Robotstofzuiger

TriActive XL-mondstuk, Slank ontwerp (6 cm), Systeem met 4 wielen, 120 min. gebruikstijd FC8776/01

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik de Philips SmartPro Compact-robot schoon?

Uw Philips SmartPro Compact-robotstofzuiger is ontworpen om voor u het werk te doen. Hier leest u er meer over.

Wat maakt de SmartPro Compact schoon?

De robot is uitgerust met functies die u helpen de vloeren in uw huis schoon te maken. De robot is voornamelijk geschikt voor het schoonmaken van harde vloeren, zoals houten vloeren en tegel- of linoleumvloeren. De robot is minder geschikt voor het schoonmaken van zachte vloeren, zoals tapijten of vloerkleden. Als u de robot op een tapijt of vloerkleed gebruikt, blijf de eerste keer dan in de buurt om te kijken of de robot dit soort vloer kan schoonmaken. Houd de robot ook in de gaten als u deze op zwarte en glanzende harde vloeren gebruikt.

Hoe maakt de SmartPro Compact schoon?

De robot heeft een 2-staps reinigingssysteem om uw vloeren efficiënt te stofzuigen.

  1. De twee zijborstels helpen de robot in hoeken en langs muren schoon te maken. Zij helpen ook vuil van de vloer los te maken.
  2. Door de zuigkracht van de robot wordt los stof opgenomen en via de zuigopening naar de stofbak vervoerd.

Schoonmaakpatronen

In de automatische reinigingsmodus maakt de robot gebruik van een automatische volgorde van schoonmaakpatronen om elk gebied van de kamer optimaal te reinigen. De gebruikte schoonmaakpatronen zijn:

  • Z-patroon of zigzagpatroon
  • Willekeurig patroon
  • Muurpatroon
  • Spiraalvormig patroon

In de automatische modus gebruikt de robot deze patronen in een vaste volgorde: Het Z-patroon, daarna het willekeurige patroon, het muurpatroon en daarna het spiraalvormige patroon. Wanneer de robot deze reeks patronen heeft voltooid, begint de robot weer in een Z-patroon te bewegen. De robot blijft de kamer schoonmaken volgens deze reeks patronen tot de accu leeg is of tot de robot handmatig wordt uitgeschakeld.

Als de robot tijdens de schoonmaakbeurt een bijzonder vuil gebied signaleert, schakelt het apparaat automatisch over op de spiraalvormige modus om te zorgen dat het vuil grondig wordt verwijderd. U kunt elke modus ook afzonderlijk selecteren door op de desbetreffende knop op de afstandsbediening te drukken (alleen FC8710).

Hoe vermijdt de SmartPro Compact hoogteverschillen?

De robot heeft drie valsensoren aan de onderkant. Deze valsensoren worden gebruikt om hoogteverschillen zoals trappen te signaleren en te vermijden. Het is normaal dat de robot zich iets over de rand van een hoogteverschil beweegt, omdat de valsensor aan de voorzijde zich achter de bumper bevindt. Let op: In bepaalde gevallen kunnen de valsensoren een trap of ander hoogteverschil niet op tijd detecteren. Houd de robot daarom de eerste paar keren dat u het apparaat gebruikt goed in de gaten, vooral wanneer u de robot in de buurt van een trap of een ander hoogteverschil gebruikt.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: FC8776/01 , FC8715/01 , FC8770/91 , FC8700/01 , FC8710/01 . meer minder

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.