Consumenten
Producten
Philips Avent Comfort Manual breast pump SCF330/11 Natural Includes 4oz bottle

Philips Avent Comfort Manual breast pump SCF330/11 Natural Includes 4oz bottle

SCF330/11

Problemen oplossen

Hoe haal ik de handmatige borstkolf van Philips Avent uit elkaar en ik zet ik hem weer in elkaar?

Je Philips Avent-borstkolf is ontworpen om eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Volg deze eenvoudige stappen om de borstkolf in elkaar te zetten voor de volgende kolfsessie.

Is alles schoon?

Zorg ervoor dat alle onderdelen van de borstkolf zijn schoongemaakt en gesteriliseerd. Was je handen grondig voordat je de schoongemaakte onderdelen vastpakt. Gebruik altijd het massagekussen op de borstkolf.

Plaats het ventiel

Plaats het witte ventiel via de onderkant in de borstkolf. Duw het ventiel zo ver mogelijk naar binnen.

Bevestig de fles of bewaarbeker

Schroef het kolfgedeelte rechtsom op de fles of de bewaarbeker tot het goed vast zit. Als u een bewaarbeker gebruikt, moet u eerst de adapter op de bewaarbeker schroeven.

Siliconenmembraan

Plaats het siliconenmembraan met de basis via de bovenkant in de borstkolf. Zorg ervoor dat het membraan goed rond de rand zit door het membraan met je vingers omlaag te drukken tot het een perfecte afdichting vormt.

Klik op het handvat

Bevestig het handvat op het membraan met de basis door de opening in het handvat over het uiteinde van de basis te haken. Duw het handvat omlaag op de borstkolf tot het handvat op zijn plaats klikt.

Bevestig het massagekussen

Plaats het massagekussen in het trechtergedeelte van de borstkolf. Duw het binnendeel van het massagekussen zo ver mogelijk naar binnen en controleer of het massagekussen de rand van de borstkolf volledig afdicht. Druk tussen de kussentjes om lucht te laten ontsnappen.

De informatie op deze pagina is van toepassing op de volgende modellen: SCF330/11 , SCF330/13 , SCF330/20 .

Niet waar u naar op zoek bent?

Hebben we uw vraag zo beantwoord?

Zo niet, neem dan contact met ons op.