Super de luxe maaltijden bereid je gemakkelijk met je Airfryer. Serveer deze met aardappel rozetten met champignons en verse groenten om een feest op tafel te zetten.
Porties4,Voorbereidingstijd40 min
0-30 minuten
Sea food
The Philips Chef
30-60 minuten
Feest
Voorafjes en snacks
Airfryer
Ingrediënten
2 varkenshaas
6 plakjes bacon
4 takjes verse tijm
4 takjes verse rozemarijn
4 kruimige aardappels
4 boterhammen
250 gram bospaddestoelen
1 eetlepel truffel tappanade
1 pompoen
Meiknol
Peper en zout
2 eetlepel maple sirop
1 eetlepel gerookte zeezout
1 ui
1 eetlepel arachide olie
20 gram roomboter
Spuitzak + ronde steker
Bereiding
1. Maak eerst de marinade door de maple sirop te mengen met de olie, zeezout en de peper en hier de varkenshazen mee in te smeren.
2. Leg op de varkenshazen de takjes tijm en rozemarijn en rol per varkenshaas er drie plakjes bacon omheen.
3. Kook de aardappels tot puree en breng deze op smaak met boter, peper en zout en doe deze in een spuitzak met kartelspuitje.
4. Snij de champignons in kwarten en maak de ui schoon en snij deze fijn.
5. Fruit de ui aan in wat boter en voeg de champignons en truffel tappanade toe en breng op smaak en zet apart.
6. Steek met de ronde steker een rondje uit de boterhammen en spuit hier een holle rozet aardappelpuree op en vul deze met de champignons.
7. Snij de pompoen en meiknollen in blokjes van 1 cm en meng deze met 1 lepel arachide olie.
8. Leg de varkenshazen en de groenten onder op de bodem van de frituurmand en zet het meerlaags rekje erop.
9. Zet daar de 4 rozetten op en bak dit samen in je Airfryer op 180 graden voor 12 min. tot het samen gaar is.
10. Dien het op mooie borden op en serveer direct.