In het bakaccessoire of op de bakplaat kan je met ronde voedselringen mini pannenkoeken bakken zo zijn deze boekweit pannenkoeken als lunch een goede optie.
Porties4,Voorbereidingstijd30 min
Healthy recipes
The Philips Chef
30-60 minuten
Aardappelen
Airfryer
Healthy life style
Vlees
Ingrediënten
300 gram boekweitmeel
100 gram pattersiebloem
600 milliliter melk
200 milliliter blond tafelbier
4 eieren
100 gram hamblokjes
1 prei gesneden
50 gram stroop
Bereiding
1. Maak eerst het pannenkoekbeslag door het boekweitmeel, bloem, melk, bier, eieren in een blender te doen en dit tot een beslag te maken.
2. Zet de bakplaat of bakaccessoire in de Airfryer en maak deze heet voor 4 min op 200 gram.
3. Spray het accessoire een beetje in met olie en leg de voedselringen op het accessoire en giet hier het beslag in en bestrooi met ham en prei
4. Bak de boekweitpannenkoeken in de Airfryer voor 10 min. op 200 gram
5. Herhaal dit tot het beslag op is en warm daarna de pannenkoeken kort samen op.
6. Bestrooi met de laatste hamblokjes en prei en serveer met de stroop.