Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

Productkenmerken

Diepe, doordringende warmte van infraroodlamp

Alle specificaties bekijken

Productkenmerken

  • Infraroodhalogeenlamp van 200 watt

    De Philips InfraCare HP 3621 is geoptimaliseerd voor een effectieve verlichting van pijn in gebieden van 20 x 30 cm, zoals een schouder, een elleboog, een kuit of de nek. De InfraCare is voorzien van innovatieve technologie op het gebied van infrarood halogeenlicht. De speciale lenzen, het speciale filter en de krachtige halogeenlamp van 200 watt zijn geoptimaliseerd om een gerichte behandeling te kunnen bieden, waarbij de infraroodwarmte gelijkmatig over het te behandelen gedeelte wordt verspreid.

  • Instelbare hoek

    De infraroodlamp kan tot 40 graden naar achter worden gekanteld.

  • Diep doordringende infraroodwarmte

    Onderzoek heeft aangetoond dat infraroodlicht spierpijn en andere pijnen veroorzaakt door stijve gewrichten effectief verzacht. De aangename warmte die het infraroodlicht genereert, dringt diep door in uw huid, en helpt de bloedcirculatie stimuleren en uw spieren verwarmen. Hierdoor worden uw spieren zachter en ontspannen zij zich. Omdat de warmte het weefsel soepeler maakt, worden uw gewrichten flexibeler en voelt u zich minder stijf.

Eco passport - Descripción general de las especificaciones de nuestro producto medioambiental

Philips cuida el medio ambiente y la sociedad en toda su extensión y apoya enormemente el diseño ecológico de los productos.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in