• Natuurlijk wakker worden

  met een Wake-up Light die u met uw iPhone bedient

  € 179,99 * * Aanbevolen verkoopprijs
 • Natuurlijk wakker worden

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Natuurlijk wakker worden

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Natuurlijk wakker worden

  Geïnspireerd door de zonsopgang wordt u door een unieke combinatie van lichttherapie en geluid op een natuurlijke manier gewekt. U bedient deze Wake-Up Light met uw iPhone. Met de app stelt u de wekker in en kunt u muziek afspelen. In het dock kunt u bovendien uw iPhone opladen

  Alle specificaties bekijken
  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • De simulatie van een gekleurde zonsopgang wekt u op een natuurlijke manier

   Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten verandert het van zacht ochtendrood in oranje om uw kamer uiteindelijk met helder geel licht te vullen. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert uw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door u gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat u helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag.

  • Door afnemend licht en geluid valt u zacht in slaap

   De simulatie van zonsondergang is een lichttherapie die wordt gebruikt voordat u gaat slapen. Simulatie van zonsondergang bereidt uw lichaam voor op het slapen door het licht en geluid geleidelijk te dimmen tijdens de door u ingestelde duur.

  • Tik op de lamp om te sluimeren

   Met een lichte tik op een willekeurige plek op de Wake-up Light schakelt u de sluimerstand in. Na 9 minuten begint het geluid opnieuw zachtjes te klinken.

  • Display wordt automatisch gedimd wanneer het donker wordt in de slaapkamer

   De felheid van het display wordt intuïtief aangepast: in een volledig verlichte ruimte wordt het display feller, zodat het leesbaar blijft, terwijl het in een donkere kamer wordt gedimd om uw rust niet te verstoren.

  • Compatibel met iPhone 4S, 4, 3GS, iPod Touch 3 en 4

   Wake-up Light is compatibel met iPhone 4S, 4, 3GS evenals iPod Touch 3 en 4. Het apparaat kan alleen worden bediend met een iPhone 5 en iPod Touch 5 in combinatie met de officiële Apple 30-9 pinaansluiting, die verkrijgbaar is via Apple.

  • De enige Wake-up Light waarvan klinisch is aangetoond dat hij werkt

   Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light u zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat u energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light u niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat u bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

  • 92% van de gebruikers komt gemakkelijker uit bed

   Onafhankelijk onderzoek* toont aan dat 92% van de Philips Wake-up Light-gebruikers vindt dat het gemakkelijker is om op te staan (Metrixlab 2011, N=209)

  • Bedien uw Wake-up Light met de gratis Wake-up-app.

   Bedien uw Wake-up Light met de gratis Wake-up-app. Stel de wekker in en selecteer uw voorkeursinstellingen, plaats uw iPhone in het dock en alles wordt perfect ingesteld.

  • Laat u wekken met liedjes van uw iPhone of 8 natuurlijke geluiden

   Kies uit uw iPhone-bibliotheek de liedjes waarmee u wakker wilt worden of speel gewoon muziek af op de Wake-up Light

  • Laad uw iPhone op in het docking station

   Plaats de iPhone 's avonds in het dock en word wakker met een opgeladen iPhone.

  • Leg uw bedtijdroutines vast met de Wake-up-app

   Houdt uw bedtijdroutines bij met de Wake-up-app.

  Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

  Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in