Uw eten was nog nooit zo smakelijk

  Smaken blijven behouden dankzij de hete grillplaat

  Algemene waardering 4.2 / 5
  € 74,99*
  * Aanbevolen verkoopprijs
Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  De grillplaten van deze Philips-gezondheidsgrill bereiken zeer hoge temperaturen, zodat de smaak van het voedsel volledig behouden blijft. De platen warmen snel op en houden een constante temperatuur voor optimaal resultaat. Afhankelijk van uw kookstijl kunnen de platen zowel horizontaal als schuin worden gebruikt.

  Productkenmerken

  • Door de hete grillplaat blijven smaken behouden

   Door de hoge temperatuur van de grillplaten blijft het sap en de smaak van het voedsel behouden. Zodra het voedsel in contact komt met de oppervlakken van de grill, wordt het geroosterd en bruin waardoor een heerlijk korstje ontstaat dat al het goede en de smaak vasthoudt in het voedsel, daar waar het hoort.

  • Instelbare thermostaat, dus perfecte resultaten voor alle soorten voedsel

   De instelbare thermostaat zorgt voor perfecte resultaten.

  • Eenvoudig rechtop op te bergen

   Eenvoudig rechtop op te bergen; snoer en bak eveneens netjes op te bergen.

  • Vaatwasmachinebestendige onderdelen

   Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudig schoonmaken.

  • U kunt de grilloppervlakken schuin of horizontaal gebruiken

   De instelbare grilloppervlakken kunnen in zowel schuine als horizontale stand worden gebruikt. Hierdoor kunt u voedsel op verschillende manieren bereiden. In de schuine stand loopt het vet in de meegeleverde vetopvangbak, wat erg gezond en handig is voor vlees en voedsel dat veel olie bevat. Gebruik de horizontale stand voor het bereiden van voedsel in de eigen smakelijke sappen of een marinade. Deze stand is ook geweldig voor roerbakken en grillen.

  • Meerdere grillstanden: gesloten, geheel open of roosteren

   U kunt de grill gebruiken met het deksel gesloten, open of in de roosterstand, waardoor u veel verschillende gerechten kunt bereiden. 1. In de gesloten stand blijven alle smaken behouden en deze stand is ideaal voor het grillen van vlees, vis, groenten of tosti's. 2. In de open stand wordt de grill een mini-barbecue. Perfect voor grillen aan tafel, funcooking en het opwarmen van voedsel. 3. De roosterstand is geschikt voor het smelten van kaas op brood of groenten, zoals tomaten en courgette.

  • Bewegend scharnier

   Bewegend scharnier om voedsel van elke dikte te grillen.

  • Hoog vermogen voor snel opwarmen en voor behoud van een constante temperatuur

   Door het hoge vermogen van het apparaat warmt de grillplaat snel op en bereikt deze snel de gebruikstemperatuur, waardoor u kostbare tijd bespaart. Het vermogen zorgt er ook voor dat de grillplaat de warmte vasthoudt wanneer u het voedsel op de plaat legt. Door het hoge vermogen herstelt het apparaat snel naar de juiste temperatuur.

  • Niet-klevende grillplaat

   De niet-klevende grillplaat voorkomt dat voedseldelen vastplakken.

  • Gezonde schuine grillplaten voeren het vet af naar de vetopvangbak

   In de schuine stand loopt het vet van de platen in de meegeleverde opvangbak, wat erg gezond en handig is voor vlees en voedsel dat veel olie bevat.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in