• Fantastisch ontwerp, krachtige prestaties.

  Geweldig beeld en geluid

  Algemene waardering 4.5 / 5
 • Fantastisch ontwerp, krachtige prestaties.

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Fantastisch ontwerp, krachtige prestaties.

  Deze Flat TV met Pixel Plus HD Engine, 1080p Full HD-scherm en niet-zichtbare luidsprekers staat garant voor de ultieme kijk- en luisterervaring.

  Alle specificaties bekijken
  Alle awards bekijken

  Welkom in de toekomst van televisie

  Productkenmerken

  • Pixel Plus HD voor meer details, diepte en helderheid

   Pixel Plus HD is een beeldverwerkingstechnologie waarmee kijkers inhoud kunnen bekijken die levendig, natuurlijk en echt is. Het resultaat is een superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte vanaf elke HD-bron.

  • Full HD LCD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080p

   Het Full HD-scherm heeft een breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p. Dit is de hoogste resolutie van HD-bronnen voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Het scherm is volledig toekomstbestendig omdat het 1080p-signalen van alle bronnen ondersteunt, waaronder de recentste bronnen zoals Blu-ray en geavanceerde HD-gameconsoles. De signaalverwerking is uitgebreid bijgewerkt om deze veel hogere signaalkwaliteit en resolutie te ondersteunen. Het scherm geeft heldere, trillingsvrije Progressive Scan-beelden met verbluffende kleuren.

  • 28,9 miljard kleuren voor prachtige, natuurlijke beelden

   Levendige en natuurlijke beelden door de geavanceerde kleurverwerking. De 3 kleurkanalen (RGB) zijn geoptimaliseerd voor een totale beeldverwerkingskracht van 28,9 miljard kleuren. De geavanceerde algoritmes detecteren zelfs de subtielste tinten, ook van huid, zodat de best mogelijke kleur ontstaat.

  • Dynamisch contrast 50.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart

   Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. Dynamisch contrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

  • 2 x 12 W met BBE voor fris, helder geluid

   BBE High Definition-geluid is de kerntechnologie voor geluidsverbetering (licentie van BBE Sound), waarmee u echte, natuurlijke muziek kunt ervaren met rijke en duidelijk hoorbare stemmen.

  • USB voor een fantastische weergave van multimedia

   Met de USB-aansluiting hebt u toegang tot JPEG-foto's, MP3-muziek en videobestanden op de meeste USB-sticks (apparaat uit USB-geheugenklasse). Steek de USB-stick in de aansluiting aan de zijkant van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm. Zo kunt u uw video's, foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

  • 3 HDMI-ingangen met EasyLink voor een volledige HD-verbinding

   EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-protocol volgens de industriestandaard voor het delen van functionaliteit tussen aangesloten apparaten en de TV. Dankzij EasyLink kunt u met slechts één afstandsbediening de belangrijkste functies van uw TV en de aangesloten apparaten bedienen. HDMI brengt een ongecomprimeerde, digitale RGB-verbinding tot stand tussen de bron en het scherm, voor de ultieme beeldkwaliteit. Er wordt gebruikgemaakt van HDCP-kopieerbeveiliging. Met 2 HDMI-ingangen aan de achterkant en 1 aan de zijkant van de TV kunt u meerdere HD-bronnen aansluiten, zoals bijvoorbeeld een HD set-top box, een Blu-ray-speler en een gameconsole of digitale camcorder.

  • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

   Met de PC-ingang kunt u de TV met een VGA-kabel aansluiten op een computer om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm.

  • Niet-zichtbare luidsprekers met Incredible Surround

   Een niet-zichtbaar geluidssysteem dat perfect past bij het ontwerp van de behuizing. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid. Geniet van een duidelijk en ruimtelijk klankbereik dat de rijke kijkervaring aanvult.

  • MPEG4 HDTV-ontvangst via DVB-T- en DVB-C-tuner met CI+*

   Met HDTV kunt u televisiekijken met de beste beeld- en geluidskwaliteit, zonder een extra set-top box. Dankzij de ingebouwde tuner die geschikt is voor DVB-T- en DVB-kabelsignalen voor zowel MPEG-2 als MPEG-4-formaat, kunt u High Definition-televisieprogramma's van uitzonderlijke kwaliteit ontvangen. Daarnaast zorgt Common Interface Plus (CI+) voor eersteklas High Definition-inhoud direct op uw TV.

  * EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
  * DVB-T alleen in bepaalde landen ondersteund
  * DVB-C alleen in bepaalde landen en voor bepaalde aanbieders. De meest recente informatie vindt u op het typeplaatje van de TV.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in