Huishoudelijke artikelen

Ontdek onze koffiemachines

Iedere koffiedrinker is anders en zelfs per moment kan het verschillen wat voor koffie bij je past. Voor je een koffiemachine kiest, is het handig om te weten wat voor systeem het beste bij je past.

Saeco volautomatische espressomachines

 

Met een automatische espressomachine maak je met één druk op de knop een heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen. Maak eenvoudig je favoriete koffiespecialiteit: van een stevige espresso tot cappuccino of latte macchiato met vers opgeschuimde melk.

Philips volautomatische espressomachines

 

Met onze 'bean-to-cup' koffiemachines maak je espresso of filterkoffie met één druk op de knop. De geïntegreerde melkopschuimer is ideaal om cappuccino of latte macchiato te maken – overdag of 's avonds.

SENSEO® koffiepadmachines

 

Kies een koffiepad uit een uitgebreide SENSEO® collectie, plaats deze in de machine en druk op de knop. Binnen enkele seconden geniet je van een grote kop filterkoffie met een heerlijke cremalaag.

Philips koffiezetapparaten met filter

 

Drip is de filterkoffie die we allemaal kennen en die tegenwoordig weer in opmars is vanwege de vaak subtiele smaak. Philips heeft hiervoor diverse machines, zowel voor gemalen koffie als voor verse koffiebonen.

Saeco handmatige espressomachines

 

Handmatige espressomachines werken met gemalen koffie of geportioneerde koffiepads. Installeer de portafilter en maak een espresso – als een professionele barista! Of maak een cappuccino of latte macchiato met de klassieke melkopschuimer (pannarello).

Gaggia espressomachines

 

Maak een klassieke espresso, of een cappuccino met vers opgeschuimde melk met een espressomachine van Gaggia. Gaggia is een van de meest traditionele, maar innovatieve merken die worden gebruikt door Italiaanse barista's.

Hoe kunnen we je helpen?

Maak kennis met onze merken

Klik op de logo's voor meer informatie

Saeco 2+1 jaar garantie

 

Nu tijdelijk 1 jaar extra garantie bij aankoop van Saeco espressomachines.

 

Bekijk de actie

15 jaar Senseo: gratis taart

 

Nu tijdelijk een gratis taart bij aankoop van een SENSEO® Viva Café

 

Bekijk de actie

Nu € 10,- cashback

 

Maak het lekkerste schuim met de Senseo melkopschuimer. Ontvang nu €10 cashback.

 

Bekijk de actie