1

Universele afstandsbediening

  -{discount-percentage}%
  TV all

  Universele afstandsbediening

  Hulp bij installatie via LCD-scherm

  U installeert uw apparaten sneller en gemakkelijker met de nieuwe SRU5150! De combinatie van een LCD-scherm met gedetailleerde informatie en een vereenvoudigde snelstartgids zorgen ervoor dat uw afstandsbediening in een handomdraai is geïnstalleerd! Bekijk alle voordelen

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hulp bij installatie via LCD-scherm

U installeert uw apparaten sneller en gemakkelijker met de nieuwe SRU5150! De combinatie van een LCD-scherm met gedetailleerde informatie en een vereenvoudigde snelstartgids zorgen ervoor dat uw afstandsbediening in een handomdraai is geïnstalleerd! Bekijk alle voordelen

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

b2c.p17-shop-able-accessories.title

Alle accessoires bekijken

Universele afstandsbediening

Total:

Universele afstandsbediening

5 van de 9 AV-apparaten SRU5150/86 Soortgelijke producten zoeken

Hulp bij installatie via LCD-scherm

Geschikt voor meer dan 1000 merken

De ergonomische vorm maakt een comfortabele bediening mogelijk

Dankzij de soepele, ronde vormgeving ligt de afstandsbediening perfect in de hand zodat een natuurlijk en probleemloos gebruik wordt bevorderd. En de afstandsbediening ziet er nog fantastisch uit ook!

Gebruiksvriendelijk gegroepeerde functies

Met de handig gegroepeerde functies kunt u de knoppen die u nodig hebt om een specifiek audio-/videoapparaat te bedienen eenvoudig herkennen. Alle functies van het apparaat zijn gegroepeerd op de afstandsbediening. Bovendien is de bovenkant van de afstandsbediening opgebouwd uit verschillend gekleurde delen (zwart, zilver, aluminium, ...) en hebben de knoppen verschillende afwerkingen (zwart, zilver, mat, glanzend, ...) zodat u snel kunt zien welke knoppen bij elkaar horen om een specifiek audio-/videoapparaat te bedienen.

LCD-scherm met achtergrondverlichting voor in het donker

Achtergrondverlichting is een functie waarbij het LCD-scherm of toetsenpaneel wordt verlicht wanneer het donker is. De twee meest voorkomende typen achtergrondverlichting zijn LED en EL (elektroluminiscent). Achtergrondverlichting met LED's op afstandsbedieningen zijn normaal gesproken helder maar ongelijk verdeeld met een gele of groene kleur, terwijl EL-schermen egaal zijn met witblauwe, witte of groene schaduwen.

Licht op wanneer batterij moet worden opgeladen of vervangen

U weet op tijd wanneer u de batterijen opnieuw moet opladen of vervangen.

Vereenvoudigde snelstartgids voor een snelle installatie

De vereenvoudigde snelstartgids biedt ondersteuning bij het instellen van een universele afstandsbediening. In plaats van dat u drie- of viercijferige codes moet invoeren, bevindt er zich een LCD-scherm op de afstandsbediening om u te helpen met het instellen. Daarnaast biedt de snelstartgids extra informatie ter aanvulling op de informatie op het LCD-scherm voor een snelle installatie.

Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

URC-ondersteuningsservice via de speciale website

Ondersteuning voor uw specifieke afstandsbediening waarbij en voor alle codes van alle merken is beschikbaar via de URC-website van Philips.

5-in-1-afstandsbediening voor uw audio-/videoapparaten

Met de universele afstandsbediening kunt u maximaal 5 apparaten van bijna elk merk programmeren en bedienen. In de afstandsbediening is een universele database met infraroodcodes opgenomen zodat u uw TV, TV-combi, videorecorder, DVD-speler, DVD-recorder, satelliet of digitale terrestrial ontvanger, kabeldecoderbox, versterker, home cinema-systeem of ontvanger eenvoudig kunt installeren.

Eenvoudig extra functionaliteit toevoegen en labelen

De verbeterde manier voor het toevoegen en labelen van functies maakt het toevoegen van extra functionaliteit eenvoudiger en sneller. Op deze manier hoeft u geen functies meer te missen.

Batterijen zijn inbegrepen, dus uitpakken en zappen maar

Gebruik de nieuwe universele afstandsbediening direct uit de verpakking. U hoeft zelfs geen extra batterijen te kopen.

Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in