Universele afstandsbediening

  TV all

  Universele afstandsbediening

  Licht op in het donker!

  Een robuuste en gebruiksvriendelijke universele afstandsbediening, ideaal voor de vervanging van oude, verloren of defecte afstandsbedieningen. Deze is geschikt voor de meeste TV-merken en kan meteen worden gebruikt voor Philips-TV's. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Licht op in het donker!

Geschikt voor meer dan 800 merken

 • URC-ondersteuningsservice via de speciale website

  Ondersteuning voor uw specifieke afstandsbediening waarbij en voor alle codes van alle merken is beschikbaar via de URC-website van Philips.

 • De perfecte afstandsbediening met alle belangrijke bedieningsfuncties

  Deze gebruiksvriendelijke afstandsbediening met grote knoppen voor zenderkeuze en volumeregeling is de perfecte oplossing als de afstandsbediening van uw televisie stuk is of verloren is gegaan.

 • Grote knoppen voor meer gebruiksgemak

  Doordat de knoppen op de afstandsbediening groter zijn, kunt u beter lezen wat erop staat. Bovendien wordt het indrukken van de knoppen gemakkelijker, aangezien ze 2 mm groter zijn dan die op standaard afstandsbedieningen.

 • Rand voor extra bescherming en stevige grip

  De extra bescherming door de speciale rubberen rand verkleint het risico op ernstige beschadigingen van de afstandsbediening. Bovendien zorgt de rand voor meer comfort en hebt u meer grip op de afstandsbediening.

 • De speciale coating zorgt ervoor dat het apparaat oplicht in het donker

  Een speciale doorzichtige coating is aangebracht op het rubberen gedeelte zodat u het effect van licht in het donker krijgt. Zo kunt u het product eenvoudig vinden in het donker.

 • Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

  Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in