Webcam

  Op eenvoudige wijze contact houden

  Nu kunt u uw dierbaren altijd zien en horen, waarbij het niet uitmaakt waar ze zich bevinden. Deze zeer eenvoudige webcam maakt fantastische videobeelden en is ook voorzien van een multimediaheadset voor een even fantastisch geluid. Zo houdt u op eenvoudige wijze contact met elkaar. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Op eenvoudige wijze contact houden

 • 1,3 megapixels voor extra beeldkwaliteit

  Dankzij 1,3 megapixels kunt u de webcam gebruiken als camera voor het maken van foto's van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn zelfs goed genoeg voor het afdrukken van grotere kwaliteitsafdrukken.

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • Gezichtstracking volgt uw gezicht automatisch

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • 3x digitale zoom

  Met deze ingebouwde digitale zoomlens kunt u op eenvoudige wijze op afstand opnamen maken, waarbij onderwerpen dichterbij worden gehaald.

 • Draai de camera 360° op het draaischarnier

  Geniet van eenvoudig webcammen. Dankzij het draaischarnierontwerp hebt u veel vrijheid. U kunt de camera 360° in elke gewenste richting draaien om overal in de kamer te filmen zonder de webcam te hoeven bewegen.

 • Ingebouwde digitale microfoon voor hoogwaardig geluid

  Met de ingebouwde digitale microfoon kunt u op natuurlijke en vrije wijze gesprekken voeren of geluid toevoegen aan een videoclipopname.

 • Multimediaheadset en hoofdmicrofoon voor de beste geluidskwaliteit

  Uw webcam wordt geleverd met een Philips-multimediaheadset. Dankzij de hoofdmicrofoon bent u verzekerd van optimale geluidskwaliteit en draagcomfort.

 • Installation Manager voor eenvoudige installatie

  Installeer uw webcam in een handomdraai met de handige Installation Manager. U hoeft alleen maar de eenvoudige, stapsgewijze instructies te volgen om de webcam in te stellen zodat deze perfect overeenkomt met uw computer.

 • Compatibel met alle instant messaging-services

  De webcam en de webcamsoftware zijn ontworpen met het oog op alle instant messaging-services. U kunt video toevoegen aan Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger en andere services.

 • Fotoknop om direct geweldige foto's te maken

  Met één druk op deze knop maakt uw webcam automatisch een foto. Dit is een geweldige manier om uw foto's toe te voegen aan e-mails, op webpagina's of in documenten.

 • Stabiele bevestiging op elke monitor, zowel op een laptop als op een bureau

  Met de multifunctionele standaard kunt u de webcam eenvoudig monteren op elke monitor, laptop, notebook of plat oppervlak.

 • Maak, archiveer en beheer afbeeldingen met VLounge

  Software voor het zeer eenvoudig maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips. Met enkele muisklikken kunt u videomails maken en verzenden. Dit softwarepakket biedt u alles wat u nodig heeft om uw Philips-webcam ten volle te benutten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in