PC-camera

  PC-camera

  Gewoon de beste prestaties!

  Als u de fascinerende wereld van face-to-face videochats en videomail wilt betreden, is de SPC 300NC de slimme manier om online deel te nemen aan de live actie. Dit apparaat heeft alles wat u nodig hebt, inclusief videomailsoftware. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Gewoon de beste prestaties!

Live videoberichten

 • VGA-resolutie (640 x 480) voor scherpe beelden

  VGA (640 x 480) betekent dat er ongeveer 300.000 pixels worden gebruikt om het volledige beeld te maken. Deze VGA-resolutie zorgt voor scherpe afbeeldingen die u in documenten, op webpagina's en in e-mails kunt gebruiken.

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • V(ideo)Launch-software

  Sofware voor het zeer eenvoudig maken, beheren en archiveren van foto's en videoclips. Met enkele muiskliks kunt u videomails maken en verzenden. Dit softwarepakket biedt u alles wat u nodig hebt om uw Philips PC-camera ten volle te benutten.

 • Meteen beginnen met de snelstartknop voor VLounge

  Om de VLounge-toepassing te starten, drukt u gewoon op de snelstartknop

 • Werkt met alle verkrijgbare imagingsoftware

  Foto's van VGA-kwaliteit (640x480) en trillingsvrije videoclips voor videomails maken. Deze PC-camera werkt met alle verkrijgbare imagingsoftware, zoals Arcsoft's VideoImpression, Adobe Photoshop en vele andere...

 • XP Plug & Play

  Als u Windows XP gebruikt, hoeft u geen stuurprogramma's te installeren voordat u dit PC-randapparaat/product gaat gebruiken.

 • Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden

  Roterende lens voor extra gebruiksgemak en natuurlijke beelden. U vindt snel en gemakkelijk de beste hoek voor de camera, zonder dat u er wat onder hoeft te zetten om de hoek te wijzigen.

 • Elkaar zien bij gratis expresberichtservices

  Voeg video toe aan Yahoo!, MSN en AOL Messenger. Deze PC-camera werkt ook met Windows Messenger en NetMeeting.

 • Externe microfoon voor optimale plaatsing

  De aparte externe microfoon kunt u plaatsen waar uw stem het beste wordt opgevangen voor een ontspannen online videogesprek.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in