Webcam

  Webcam pro

  Met de Webcam pro SPC1330NC worden video-oproepen een compleet nieuwe ervaring: HD-videokwaliteit, videobeelden met een werkelijke resolutie van 2,0 megapixels en foto's van 8,0 megapixels, videokwaliteit van 90 frames per seconde, automatische scherpstelling en een kristalhelder geluid dankzij twee ingebouwde microfoons. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Webcam pro

Videogesprekken met helder en duidelijk beeld

 • Digital Natural Motion om trillende effecten weg te werken

  Digital Natural Motion om trillende effecten weg te werken

  Philips heeft Digital Natural Motion ontwikkeld om de trillende effecten bij bewegende beelden weg te werken. Digital Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (op DVD). Het resultaat is een naadloze weergave van bewegingen en een uitstekende scherpte, wat het kijken nog plezieriger maakt.

 • Videoresolutie van 2,0 ware megapixels voor HD-videokwaliteit

  De beeldkwaliteit hangt voornamelijk af van het aantal megapixels. De CMOS-sensor van 2,0 megapixels geeft uw video's een voor webcams onbekende HD-kwaliteit.

 • Meer details met (geïnterpol.) fotoresolutie van 8 megapixels

  Uw webcam biedt meer details met (geïnterpol.) fotoresolutie van 8 megapixels. Dit is hoog genoeg voor het afdrukken van afbeeldingen met hoge resolutie op posterformaat.

 • Video van 90 frames per seconde voor trillingsvrije beelden

  De bliksemsnelle beeldverversing van 90 frames per seconde maakt ongelooflijk stabiele beelden die perfect zijn voor videovergaderingen en huisbewaking op afstand.

 • 8x digitale zoom voor superieure close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen voor welk beeld dan ook. U bedient de zoom volledig via de interface op het scherm terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Automatische scherpstelling zorgt voor glasscherpe video's en foto's

  Automatische scherpstelling zorgt voor glasscherpe video's en foto's. Als de beeldsensor merkt dat de scherpte vermindert, stelt de automatische scherpstelling de lens snel en nauwkeurig bij zonder dat u daar handmatig wat aan hoeft af te stellen. Dit gaat nu nog sneller dankzij een nieuw exclusief scherpstelalgoritme van Philips.

 • Er passen meer personen in het videoframe dankzij de groothoeklens

  De hoogwaardige glazen groothoeklens biedt een groter gezichtsveld. De groothoeklens werkt op dezelfde manier als een groothoeklens voor foto's. Er passen meer personen in het videoframe zonder verlies van beeldkwaliteit.

 • Pixel Plus 2 voor meer details, diepte en helderheid

  Met Pixel Plus 2 maakt uw webcam altijd natuurlijk uitziende, haarscherpe foto's met ongelooflijk veel details. Dit is te danken aan de kracht van de Pixel Plus 2-processor, een innovatieve beeldtechnologie voor TV's die wordt toegepast in PC-video. Hierdoor neemt het aantal lijnen en het aantal pixels toe, waardoor optimale beelden ontstaan.

 • Twee ingebouwde microfoons met stereo en akoestiek zonder echo

  Laat uw stem op natuurlijke wijze horen in helder stereo-geluid. Twee ingebouwde richtmicrofoons en de door Philips gepatenteerde audiotechnologie zorgen voor een vrijwel ruis- en echovrije zone. Alleen de stem van de gebruiker wordt vastgelegd, alle andere geluiden worden tot een minimum beperkt.

 • Ruis- en echo-onderdrukking voor de beste geluidskwaliteit

  De geweldige ruisonderdrukkingstechnologie vermindert achtergrondgeluiden en verbetert de helderheid van spraak, in zowel een stille als een rumoerige omgeving. Deze technologie onderdrukt ook echo-effecten, zodat de persoon aan de andere kant uw stem duidelijker hoort.

 • Compatibel met alle instant messaging-services

  De webcam en de webcamsoftware zijn ontworpen met het oog op alle instant messaging-services. U kunt video toevoegen aan Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger en andere services.

 • Gebuiksvriendelijke Philips CamSuite-software om uw webcam te bedienen

  Deze speciaal ontwikkelde software is gebruiksvriendelijk en laat u uw webcam met één druk op de knop bedienen. De software verschijnt automatisch op uw scherm wanneer u videogesprekken voert.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in