PC-headset

  PC-headset

  Aanpasbare PC-headset

  De oorschelpen van deze slanke headset zijn volledig naar wens aan te passen. De kristalheldere spraakoverdracht zal u versteld doen staan en dankzij de comfortabele hoofdband kunt u urenlang comfortabel chatten.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Aanpasbare PC-headset

De ideale metgezel voor uw notebook en desktop

 • Aanpasbare oorschelpen

  Met de aanpasbare oorschelpen van deze PC-headset kunt u zich onderscheiden door de oorschelpen aan uw persoonlijke stijl aan te passen.

 • Oorkussens geven meer draagcomfort en grotere basrespons

  De speciale vorm en luxe materialen die voor de oorkussens van deze Philips-hoofdtelefoons worden gebruikt, zorgen voor een perfecte pasvorm en een optimaal comfort. Ze voorkomen dat er geluid verloren gaat en verbeteren tevens de basprestaties. De oorkussens zijn zo gevormd, dat ze perfect om uw oor passen.

 • De luidspreker van 40 mm geeft geluid zonder vervorming

  De luidspreker van 40 mm is gemaakt van samengesteld mylar. Dit is een zeer gevoelig en krachtig bestanddeel dat geluid zonder hoorbare vervorming weergeeft.

 • Uiterst gevoelige microfoon voor duidelijke spraakopnamen

  Deze PC-headset is de perfecte oplossing voor duidelijke en ononderbroken gesprekken, omdat de headset wordt geleverd met een uiterst gevoelige microfoon.

 • Stel de pasvorm in voor extra comfort bij langer gebruik

  Deze unieke hoofdbandconstructie geeft u, ongeacht uw persoonlijke voorkeur, altijd een comfortabele pasvorm. De hoogte kan worden ingesteld, zodat u de hoofdtelefoon veel langer op comfortabele wijze kunt dragen.

 • Mute- en volumeregeling in het snoer

  Demp uw stem of pas het volume aan zonder dat u naar het audioapparaat hoeft te gaan.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in