NL
EN
1
Audio en video

Pronto

Home cinema-bedieningspaneel

  Pronto

  Home cinema-bedieningspaneel

  Extreme kleuren, ultieme bediening

  Het bedieningspaneel van ProntoPro komt in de plaats van al die afstandsbedieningen bij u op tafel! Het programmeerbare, elegante apparaat is compatibel met A/V-apparatuur van nagenoeg alle merken. U hebt altijd een verbluffende visuele bediening in de hand dankzij de ongekende kleurenweergave.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Extreme kleuren, ultieme bediening

Het bedieningspaneel van ProntoPro komt in de plaats van al die afstandsbedieningen bij u op tafel! Het programmeerbare, elegante apparaat is compatibel met A/V-apparatuur van nagenoeg alle merken. U hebt altijd een verbluffende visuele bediening in de hand dankzij de ongekende kleurenweergave.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Extreme kleuren, ultieme bediening

 • Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Met een macro kunt u met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uitvoeren. Een macro combineert een reeks voorgeprogrammeerde opdrachten onder één knop. Met één druk op de knop kunt u dus een reeks functies gebruiken.

 • Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken

  Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

 • FM gaat door muren

  Een radiotechnologie waarmee u componenten kunt bedienen die niet rechtstreeks zichtbaar zijn, als deze zich bijvoorbeeld achter muren of andere obstakels bevinden. In afstandsbedieningen worden twee typen gebruikt: FM signalen naar component en FM naar infrarood.

 • Extra functies door toekomstige software-upgrades

  Om uw apparaat up-to-date te houden, kunt u nieuwe software downloaden wanneer deze beschikbaar is. Sluit het apparaat direct of via een PC aan op internet en start het upgrade-programma.

 • Mooi en gemakkelijk leesbaar LCD-kleurenscherm met touchscreen

  Het LCD-kleurenscherm met ingang voor een touchscreen verbetert de leesbaarheid en zorgt dat u gekleurde knoppen en achtergronden kunt visualiseren. Met het touchscreen kunt u gemakkelijk knoppen en opdrachten selecteren.

 • Alpha-blending biedt doorkijkknoppen en achtergronden

  Alpha-blending wordt gebruikt om een transparant effect te creëren. Dit is mogelijk via de combinatie van een doorzichtige voorgrond met een achtergrondkleur om zo een mix van de twee te creëren.

 • LCD-scherm met achtergrondverlichting voor in het donker

  Achtergrondverlichting is een functie waarbij het LCD-scherm of toetsenpaneel wordt verlicht wanneer het donker is. De twee meest voorkomende typen achtergrondverlichting zijn LED en EL (elektroluminiscent). Achtergrondverlichting met LED's op afstandsbedieningen zijn normaal gesproken helder maar ongelijk verdeeld met een gele of groene kleur, terwijl EL-schermen egaal zijn met witblauwe, witte of groene schaduwen.

 • De bewegingssensor activeert de afstandsbediening wanneer deze wordt opgepakt

  De bewegingssensor is een functie die automatisch de achtergrondverlichting van de afstandsbediening activeert wanneer de afstandsbediening wordt aangeraakt of opgepakt.

 • Timerfunctionaliteit start functies zelfs als u weg bent

  De timerfunctionaliteit verwijst naar een functie waarbij een afstandsbediening automatisch bepaalde acties kan uitvoeren op een vooraf ingesteld tijdstip.

 • Selecteer de taal van de gebruikersinterface

  Ondersteuning op het apparaat staat vermeld in het Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands. Selecteer in het instelmenu de door u gewenste taal om de gebruikersinterface in te stellen met deze taal.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in