NL
EN
1
Audio en video

Pronto

Home cinema-bedieningspaneel

  USB

  Pronto

  Home cinema-bedieningspaneel

  Helder en uiterst nuttig

  Het bedieningspaneel van ProntoPro komt in de plaats van al die afstandsbedieningen bij u op tafel! Het programmeerbare, elegante apparaat is compatibel met A/V-apparatuur van nagenoeg alle merken. Het nieuwe, contrastrijke zwart-witscherm is gemakkelijk af te lezen.

  Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Helder en uiterst nuttig

Het bedieningspaneel van ProntoPro komt in de plaats van al die afstandsbedieningen bij u op tafel! Het programmeerbare, elegante apparaat is compatibel met A/V-apparatuur van nagenoeg alle merken. Het nieuwe, contrastrijke zwart-witscherm is gemakkelijk af te lezen.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Helder en uiterst nuttig

 • Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Met een macro kunt u met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uitvoeren. Een macro combineert een reeks voorgeprogrammeerde opdrachten onder één knop. Met één druk op de knop kunt u dus een reeks functies gebruiken.

 • Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken

  Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

 • FM gaat door muren

  Een radiotechnologie waarmee u componenten kunt bedienen die niet rechtstreeks zichtbaar zijn, als deze zich bijvoorbeeld achter muren of andere obstakels bevinden. In afstandsbedieningen worden twee typen gebruikt: FM signalen naar component en FM naar infrarood.

 • Extra functies door toekomstige software-upgrades

  Om uw apparaat up-to-date te houden, kunt u nieuwe software downloaden wanneer deze beschikbaar is. Sluit het apparaat direct of via een PC aan op internet en start het upgrade-programma.

 • Contrastrijk, gemakkelijk te lezen zwart-witscherm

  Het contrastrijke zwart-witscherm is uitgerust met speciale technologie voor hogere lichtuitvoer en een hogere contrastverhouding. In plaats van traditionele achtergrondverlichting zijn LED's gebruikt, die veel meer licht geven. Het contrast is beter dankzij het gebruik van witte achtergrondverlichting in plaats van het traditionele groen. Dit alles maakt het lezen op het scherm aangenamer.

 • PC-software waarmee u uw eigen gebruikersinterface kunt maken

  Er wordt PC-software meegeleverd waardoor u de gebruikersinterface van de afstandsbediening kunt aanpassen om uw eigen schermen te maken en er een persoonlijk tintje aan te geven. Nadat u de software hebt geïnstalleerd en uw gebruikersinterface hebt gemaakt, downloadt u deze naar de afstandsbediening. U hebt hiervoor keuze uit de volgende mogelijkheden: RS232, USB of draadloos.

 • LCD-scherm met achtergrondverlichting voor in het donker

  Achtergrondverlichting is een functie waarbij het LCD-scherm of toetsenpaneel wordt verlicht wanneer het donker is. De twee meest voorkomende typen achtergrondverlichting zijn LED en EL (elektroluminiscent). Achtergrondverlichting met LED's op afstandsbedieningen zijn normaal gesproken helder maar ongelijk verdeeld met een gele of groene kleur, terwijl EL-schermen egaal zijn met witblauwe, witte of groene schaduwen.

 • Instellingen en codes blijven bewaard als de batterijen worden vervangen

  Alle instellingen en geleerde codes worden opgeslagen in een niet-vluchtig geheugen. Dit geheugen heeft geen netvoeding nodig om codes en instellingen te kunnen opslaan.

 • De sensor reageert op het omgevingslicht en past de achtergrondverlichting aan

  Lichtsensor is een functie die automatisch de achtergrondverlichting activeert wanneer het omgevingslicht een bepaald niveau heeft bereikt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in