Pronto

RF-verlenger

  Pronto

  RF-verlenger

  Extra groot bereik, betrouwbare bediening

  De eenvoudig te installeren RF-verlenger voor Pronto en ProntoPro garandeert vrijwel storingsvrije werking in een configuratie voor meerdere kamers of wanneer het signaal wordt onderbroken door objecten.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Extra groot bereik, betrouwbare bediening

 • Optionele IR-uitbreidingsmodule bedient verborgen apparatuur

  Met een infrarood uitbreidingsmodule kunt u traditionele infraroodapparatuur bedienen via een radiofrequentienetwerk.

 • FM gaat door muren

  Een radiotechnologie waarmee u componenten kunt bedienen die niet rechtstreeks zichtbaar zijn, als deze zich bijvoorbeeld achter muren of andere obstakels bevinden. In afstandsbedieningen worden twee typen gebruikt: FM signalen naar component en FM naar infrarood.

 • Instelbare antenne voor juiste afstemming van RF-verlenger

  Met een aparte, instelbare antenne wordt de optimale positie voor een RF-verlenger bepaald. Zo kunnen systemen voor meerdere kamers en apparaten in afgesloten ruimten vrijwel zonder storing worden gebruikt. De antenne heeft een ingebouwde storingsindicator die knippert wanneer een ander RF-apparaat of een andere storingsbron (zoals een magnetron) wordt gedetecteerd. Hoe sneller het lampje knippert, hoe slechter de antenne is ingesteld.

 • Indicator voor storing aan een RF-signaal

  Een storingsindicator is een rood knipperend lampje dat de aanwezigheid van storingsbronnen, die de werking van een RF-verlenger kunnen beïnvloeden, in uw huis detecteert. De indicator is ingebouwd in een antenne en begint te knipperen zodra de antenne storing van andere RF-apparaten dan de RF-verlenger of andere bronnen zoals een magnetron detecteert. Hoe sneller het lampje knippert, des te slechter is de antenne ingesteld, en des te slechter functioneert de RF-verlenger.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in